Бездомен мъж почина в двора на болницата в Ямбол

14.03.2019 / 18:44 1

Кадър: bTV

От лечебното заведение казаха, че той е бил агресивен и отказал лечение.

Смъртен случай в двора на Ямболската болница. Според очевидци бездомен мъж е търсил помощ, но не е бил прегледан. От лечебното заведение казаха, че мъжът е бил агресивен и отказал лечение, предава bTV.


Тялото на 42-годишния мъж е открито сутринта в двора на болницата. Предният ден е доведен с линейка пред Спешното отделение след сигнал на телефон 112. "Докарали са го вчера, не са го приели в Спешното, не са го приели, нямали такава пътека, какво нямало, що нямало и е починал”, коментира очевидец.

Медиците от Спешното отделение на болницата отказват да застанат с лицето си пред камерата ни. Твърдят, че мъжът е бил агресивен и отказал преглед.

"Няма как да прегледаш човек, който не иска да бъде прегледан, то това не може да стане. Второто, което е - той беше пиян, миришеше на алкохол, затова искахме съдействие от полиция и охрана", каза лекарка от болницата.

От полицията потвърдиха за получения сигнал и обясниха, че не са отишли на място, защото мъжът бил агресивен.

Директорът на болницата отказа среща и коментар по случая.

От години Антон Славов търси съдействието на институциите, за да се помогне на мъжа, останал на улицата. "Помощта е в това да дойде линейка или полицейска кола и дотам”, обясни Антон. Съдебен лекар ще установи причините за смъртта на мъжа.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Sand (преди 2 месеца)
Рейтинг: 9357 | Одобрение: 3992
Сега кого ще уволним , заради агресията на някакво детенце изгоря един нещастник-учител  ,който въпреки агресията му направи каквото можа ,къде с юмруци ,къде с викане и дърпане ! Тук как е реагирано от страна на лекари , полиция , социални служби ? Журналистите колко репортажа направиха и предавания по телевизията ? 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама