Безопасно ли е да се регистрираме в Betway

21.03.2022 / 15:34 0

Участието в онлайн букмейкъри няма как да се осъществи без отваряне на сметка. Задължително е да се попълни формуляр за регистрация, с който се събират сведения за потребителя и неговата самоличност. Ако решите да се присъедините към Betway България, прочетете следното ръководство: https://nostrabet.com/registratsiya-v-betway/, което съдържа най-ценната информация за бранда. Ще научите как се създава профил и какви са стъпките за активиране на начална оферта.

 

Кой може да се регистрира в Бетуей

Наскоро BetWay получи лиценз от хазартния регулатор НАП и се оказа най-новото попълнение на българския бетинг пазар. Букмейкърът може да се похвали с 16-годишна история и милиони потребители от Швеция, Италия, Великобритания, Португалия. Фирмата инвестира в популярни спортни клубове и предоставя специални промоции на феновете им.

Ако сте впечатлени от наличния асортимент в Бетуей, създайте акаунт на мига. Добрата новина е, че посещавате сайта без VPN сървъри или алтернативни линкове, тъй като разполага с национален домейн от първо ниво (.bg). Приемат се нови клиенти, навършили 18 години, които не разполагат с друг акаунт в платформата. Не се опитвайте да се регистрирате повече от веднъж, в противен случай ще бъдете дисквалифицирани от бранда.

 

Как се създава профил в Betway България

След като посетите уебсайта и прегледате текущите услуги и промоции, насочете се към формата за отваряне на сметка. За целта маркирайте бутона “Регистрация”, намиращ се непосредствено до логин полето. Ще се зареди нов прозорец с формуляр, разделен на три колони.

В първия сектор е нужно да въведете лични данни, за да може BetWay да установи Вашата самоличност. Предоставете имена, рождена дата, мобилен номер и изберете валута при разплащане (евро или български лев). Следва да попълните адрес по лична карта, съдържащ населено място, улица и номер. Ако разполагате с промо код, използвайте го, за да получите по-добра начална оферта.

В последната графа трябва да се посочат профил данни. Юзърнеймът е задължително да бъде уникален и да се състои от латински букви. При паролата има изискване за минимална дължина от 6 символа. Нужно е да комбинирате поне 1 буква и 1 цифра, за да отговаря на условията.

На финала прочетете правилата за участие в Betway.bg и ги приемете. Ако искате да получавате специални промо кодове и новини от бранда, маркирайте съответното поле.

 

Какво получавам при регистрация в Betway

Без съмнение Бетуей е сред водещите имена в бетинг индустрията не само в България, но и в световен мащаб. Всеки нов участник се сдобива със стартова промоция, която носи увеличение на първия му депозит. Наложено е изискване за захранване на сметката с минимум 10 лева и разиграване на сумата, за да се кредитира безплатният залог. Следва полученият Free Bet да се усвои на класиращи се мачове, като се спазва зададеният срок.

Потребителите на Betway могат да изтеглят безплатно приложение за операционната им система. Разработени са програми за Android и iOS, които притежават адаптивен дизайн и богата функционалност. Техните предимства са свързани с наличието на многобройни спортни залози и игри, а освен това дават възможност за регистрация през телефона.

Успешното присъединяване към букмейкъра ще отвори нови врати пред Вас и ще Ви впусне в необятния свят на залозите. Ще се докоснете до стотици първенства и ще акумулирате печалби по всяко време. За да ги изтеглите, избирате най-удобния платежен способ и до няколко часа спечелените суми ще бъдат при Вас.

* публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама