Безплатни консултации във Варна с водещ неврохирург от Турция

18.05.2017 / 15:50 0

Пациенти с тумори на мозъка и гръбначни заболявания ще могат да се консултират безплатно във Варна с доц. Зафер Оркун Токташ, неврохирург от Турция с богат опит и признание. Консултациите ще се състоят на 26 и 27 май, с предварително записване на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Доц. Зафер Оркун Токташ си е извоювал авторитета на един от водещите неврохирурзи в Турция, а през 2014 г. е участвал в научно-изследователски дейности в областта на гръбначно-мозъчните тумори в Харвардския университет. Съвместно с проф. д-р Денис Кония са патентовали като изобретение регулируеми импланти, които се използват в гръбначната хирургия. Преподава в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и приема пациенти в болница „Медикъл Парк Гьозтепе“. В работата си прилага едни от най-съвременните методи и технологии в тази област, които позволяват да се намалят до минимум възможностите за грешки и увреждания при мозъчни и гръбначни операции. Така например с технологиите за интраоперативно сканиране и навигация е възможно хирургът още по време на самата операция да проследява каква част от тумора е почистил. Томография, ангиография и почти всички радиологични изследвания вече се прилагат и в операционните зали.

Доц. Токташ пристига по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината.

За допълнителна информация: www.medikara.bg.

 

*реклама

 

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама