Безплатни услуги за варненските шофьори на 4 април в Аутотест Груп

04.04.2024 / 05:44 0

На 4 април Аутотест Груп има повод да почерпи. Пунктът за годишни технически прегледи на паркинга МЕТРО Варна се разширява с още 1 линия и така става единственият в града, който може да прави прегледи едновременно на 3 автомобила.

Всички варненски шофьори ще могат да се възползват от редица БЕЗПЛАТНИ услуги в деня на голямото откриване:

  • тест на амортисьори със специална апаратура,
  • лазерно измерване на спирачните дискове,
  • проверка на цялостното състояние на акумулатора.

От Аутотест Груп са подготвили и специална томбола за гостите на събитието, от която 5-ма избрани ще спечелят карти за безплатен годишен технически преглед.

Началото на събитието е в 13:30 часа на 4 април (четвъртък), а БЕЗПЛАТНИТЕ услуги ще бъдат предоставяни до края на работния ден в 20:00 часа.

Още за събитието може да научите ТУК.

За Аутотест Груп

Само за няколко години пунктът за ГТП на Аутотест Груп се превърна в безспорен лидер в гр. Варна. В национален мащаб Аутотест Груп разполага с 13 пункта и най-добре обучените специалисти, част от които са преминавали специализирано обучение в Германия. През 2023 година в пунктовете за ГТП на Аутотест Груп са извършени близо 100 000 периодични технически прегледи.

Аутотест Груп е единствената българска компания за годишни технически прегледи, която предоставя изцяло възможност за онлайн резервации на своите клиенти на сайта gtp.bg, както и удължено работно време във всеки ден от седмицата.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама