Безплатни здравни консултации във Варна на 20 и 21 юли

11.07.2018 / 09:11 0

В два поредни дни, 20 и 21 юли 2018 г., хора от Варна и региона ще имат възможността за безплатни консултации с водещи специалисти от чужбина. Консултациите са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ медицинско мнение за своя здравословен проблем или се интересуват от лечение в чужбина. Те се провеждат по инициатива на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в отговор на многобройните запитвания и за улеснение на пациентите, които живеят в района на морската столица.

На 20 юли, петък, във Варна ще гостува неврохирургът доц. д-р Зафер Оркун Токташ. Топ специалистът от Турция, който е изключително търсен от пациенти от цял свят, включително и България, прие поканата на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, да гостува у нас за улеснение на българските пациенти. Той е сред водещите специалисти в южната ни съседка за оперативно лечение на мозъчни тумори и хирургия на гръбначния стълб. Участвал е в научно-изследователски дейности в Харвардския университет, а в момента преподава в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и приема пациенти в болница „Медикал Парк Гьозтепе“, където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза. В работата си използва всички най-съвременни методи и технологии в областта на неврохирургията, които позволяват свеждане до нула на грешките по време на операция. С технологиите  за интраоперативно сканиране и навигация е възможно хирургът още по време на самата операция да проследява каква част от тумора е почистил. Един от често прилаганите нови методи е и използването на томография и ангиография в операционната. Все по-често намира приложение и методът на мониториране на нервната система по време на операцията. Това създава добри предпоставки за предотвратяване на вероятни увреждания, включително парализа след мозъчна операция.

На 21 юли, събота, експертите на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ще предоставят безплатна информация и консултация на място във Варна за всички, които търсят второ мнение от водещ чуждестранен лекар или обмислят лечение извън България. „Медикъл Караджъ“ има установени партньорски взаимоотношения с над 100 лечебни заведения в 9 държави по света и непрекъснато разширява партньорската си мрежа, за да отговори на всички нужди на пациентите в България.

По време на индивидуалните срещи експертите се запознават с всеки конкретен случай и медицинската документация по него, и предоставят информация за възможностите за получаване на медицински услуги при подходящ специалист с висока експертиза. При необходимост пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да направят своя информиран избор. Те могат да разчитат и на помощ при организацията и логистиката при получаване на медицински услуги в чужбина. Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Израел и Европа, експертите на „Медикъл Караджъ“ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти и лечебни заведения в света, придвижването на документите, организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и проследяването след завръщане на пациентите у дома. На разположение са по всяко време с информация относно процедури, срокове, цени и организация на целия процес. Тези услуги са напълно безплатни за пациента.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация във Варна трябва се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

 

 

Повече за „Медикъл Караджъ“:

Мисията на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ е да подпомага пациенти от България при разрешаването на техния здравословен проблем, като ги свързва с водещи лечебни заведения както в страната, така и в Турция, Испания, Австрия, Израел, Чехия, Украйна, Германия, САЩ. Благодарение на изградените партньорски взаимоотношения с клиники в цял свят и на натрупания опит, „Медикъл Караджъ“ може да предостави възможности за второ медицинско мнение, диагностика и лечение за всяка диагноза. Здравно-информационният център съдейства във всеки етап от лечението – както за комуникацията с клиниките, така и за организацията около пътуването, като услугите са напълно безплатни за пациента.

 

 

*реклама

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама