Бинев: Децата ме питат "Верно ли си такова говедо?"

02.12.2014 / 11:49 7

Баща съм на пет деца и една внучка на 10 години. Децата ме питат: Верно ли си такова говедо?! И аз не знам с какво съм заслужил това. Криминалните ме нападнаха и аз съм единственият оцелял. Затова ли съм мутра? Аз показах, че има живот на Марс, че има друг свят. Скочих на престъпниците и ми казаха, че съм мутра. Станах имотен човек без престъпна приватизация и ми казаха, че съм гадняр. Защо? Тези въпроси постави на пресконференция днес депутатът от Патриотичния фронт Слави Бинев. Той оглави комисията по култура и с това обра редица негативи.От кое да се срамувам? Дядо ми е бил поет и писател, близките ми са издигали българското знаме. Ако позволяваме преклонена главица, сабя не я сече, няма да вървим напред. Стърчиш ли в България, се готви да ти отрежат кратуната, посочи депутатът, цитиран от блиц. 

Искам да не ме съди никой с предубеденост, а по делата, защото такъв е Божият закон! Аз съм нападнат абсолютно незаслужено. Искам справедливост, посочи той. 

Ако ви кажа какви репродукции на Мона Лиза съм гледал в Европа, ще ви падне капата. Но щом се купува, това се продава, посочи той. 

На въпрос, ако му се каже от Валери Симеонов да спре да критикува Борисов, Бинев отговори, че такъв разговор с него не се е водил.

На въпрос на БЛИЦ дали ще се срещне с протестиращите срещу него и дали ще се оттегли, Бинев отвърна: "Ако имат наистина аргументи, а не на база на клишетата, а някои от тях са си и платени революционери, аз разбира се ще се оттегля. Ей сега излизам да се срещна, където кажат - там отивам, предайте им".


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
може да уточниш и породата,,,,,,,сиво искърско говедо.......от него ставаха най- добрите "смядовски луканки"......за който не знае : добавят се 40-50% месо от плешката на драгоевско прасе.......аз си я правя в къщи.......по-добра е от тая на "стефанов "........рецептата я знаеха трима , а двамата вече ги няма.....остана един......като рецептата на колата се намира в сейф.......тая 'смядовска" , която ви пробутват в магазините е пълно менте.....оригинала се опушва 24 ч с точно определени стърготини.......а говедото бинев и за наденица" леки" не става.....
5
0
cky2kbg (преди 5 години)
Рейтинг: 342 | Одобрение: 102
как може да си измисля. При условие, че държеше чалготеката на центъра на София и контингента там ...би трябвало да се замислят гласувалите за него. Ама не се учудвам сещам се за първото Векико Народно събрание след 1989. Някой помни ли кои бяха вътре
Cky2k BG

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама