Бивш аквокат на Мартин Нотариуса: Той беше върха на цирея

04.02.2024 / 18:42 1

кадър Нова тв

Мартин Божанов - Нотариуса беше меко казано арогантен,експресивен, динамичен и вулгарен. Не беше притеснен за тези репортажи, които се правеха за него. Такива хора си вярват. Тогава още нямаше протекция. Той не е върхът на черешката на тортата, той е върхът на цирея, бялото което се вижда най-отгоре. Това е една метастаза в съдебната система, която виждаме 20 години. На този цирей му сложиха лепенка с убийството”, коментира бившия адвокат на Божанов Георги Коев пред Нова тв.

На въпрос как Божанов го е потърсил за адвокат, Коев заяви следното:

„Бях млад и амбициозен. Специализирах „Борба с имотните измами” и затова се озовавах в такива дела. Имах някаква популярност като човек, който се занимава с такива неща. Божанов ме потърси за опровержение на това, че е измамил леля си. След това тя самата не води дело, отказа се на следващия ден”.

„България прие отмяна на смъртното наказание, но де факто то никога не е отменяно. Всяка година по трима-четирима знакови герои на Прехода им се изпълнява смъртната присъда, която не е издала съда. Съдебната система е многопластова, обхваща огромен социален ареал. Миналият век е било стражари и апаши, след това става стражари, апаши и прокурори”.

По думите му Слави Кръшевски – нотариусът, за който се твърди, че е участвал в имотните измами с Божанов, е на преклонна възраст, но той също няма нито една влязла сила осъдителна присъда.

„Не съм го измъквал Мартин, вършил съм си професионалната работа, за която съм учил. След като спря да има нужда от помощта ми, спря да ме търси. До 2008 г. съм имал контакти с него и ми беше интересно как на този човек всичко му се отдава и независимо нещата, които върши, той остава сух”, поясни Коев.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
kjk (преди 2 месеца)
Рейтинг: 37081 | Одобрение: 4241
Като сучеше от него не беше цирей!!!Болест

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама