Бившият посланик на България в Русия Илиян Василев: Ограничени хора са в БСП и ще си останат да гледат власт през далекоглед

05.03.2020 / 11:11 1

Снимка Булфото, архив

Остър коментар написа бившият посланик на България в Русия  Илиян Василев за настояването на БСП санкциите срещу Москва да паднат.

Ето какво пише дипломатът във Фейсбук: 

"Забележете колко глупава постъпка на БСП, която искат сваляне на санкциите, които са европейска политика, срещу Русия и то точно в момент в който същия този ЕС, който налага санкциите, принуди обекта на санкциите Русия и Газпром да се съгласи с договор, който на годишна база може да ни спести до 140 милиона долара от сметката за природен газ, която плащаме на Газпром.

То не бе тайминг, не бе позициониране, на бе чудо.

Ограничени хора са в БСП и ще си останат да гледат власт през далекоглед.

Борисов да им благодари, защото с подобни акции, го бетонират.

Проблемът е, че вместо да разпилеят БСП с доводи и аргументирана защита предпочитат да минат пас.

А 70 те процента "социология" против санкциите, може да се роди само на Позитано, при допитване между участници в Пленум на БСП."

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 71731 | Одобрение: 35636
БСП-то е напът да си направи ритуално самоубийство. Явно не искат да управляват, а щом не искат значи не могат. Изборите са спечелени само с едно единствено изречение и обещание: "Ще разследваме цялото управление на Борисов за последните 14 години", но те не го правят.
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама