Бизнесът във Варна се обединява и призовава за подкрепа работата на Инфекциозните клиники на УМБАЛ "Св. Марина"

24.03.2020 / 11:34 3

Разпространението на заразата от COVID-19 е сред най-сериозните заплахи, пред които светът се изправя в последно време. Водени от убеждението, че борбата с вируса е отговорност на всеки, Стопанска камара – Варна, Конфедерация на работодателите и
индустриалците в България – Варна, Варненска търговско-индустриална камара, Асоциация на индустриалния капитал в България–Варна, Българска морска камара, Българска национална асоциация по корабостроене и кораборемонт, Областното
представителство на Камарата на строителите в България във Варна и Морски клъстър България, призоваваме фирмите и гражданите да подпомогнем с дарение работата на Инфекциозните клиники на УМБАЛ Св. Марина ЕАД -Варна.


УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна е единствената болница в Североизточна България, която изследва пациенти за коронавирус (COVID-19) и единствената във варненска област, която лекува и проследява пациенти, с доказани положителни проби.

В болницата със заповед на Министъра на здравеопазването работи и вирусологична лаборатория за изследване на COVID-19, в която се обработват проби на хоспитализирани пациенти не само от Варна, но и от болниците в Русе, Добрич, Шумен, Разград, Търговище и Силистра.
Знаем, че всеки един от нас търпи последствията от настъпилата криза, която се отразява във всички сфери на обществения живот. Тежките времена са за всички, но в този момент можем да обединим силите си и да подпомогнем работата на Инфекциозните клиники на УМБАЛ Св. Марина – Варна. Набраните финансови средства ще се използват в клиниките за борба срещу COVID 19 (корона вирус).
Да подкрепим Инфекциозните клиники на УМБАЛ Св. Марина ЕАД – Варна, като дарим сума на откритата дарителска сметка :
Банковата сметка е: IBAN  BG 61 ST-SA 93000023572805
УМБАЛ Св. Марина ЕАД – Варна

Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас
Изп. директор на СК-Варна - Огнян Спасов
Председател на КРИБ – Варна Светлин Стоянов
Председател на БТПП – Варна Иван Табаков
Председател на АИКБ – Варна Милчо Близнаков
Председател на БМК – кап. Богдан Богданов
Зам. председател на УС на БНАКК – Иван Даскалов
Председател на ОП на КСБ във Варна - Пенко Стоянов
Председател на УС на МКБ - Илзе АтанасоваСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Станчо куфара (преди 6 месеца)
Рейтинг: 1131 | Одобрение: 116
бизнеса да се обедини и да достави елементарни предпазни средства за Марината защото лекари,сестри и санитари нямат такива
1
2
gperoto (преди 6 месеца)
Рейтинг: 1048 | Одобрение: 228
Браво !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама