Блага вест! Иван Тодоров заминава за лечение в Истанбул

06.12.2018 / 12:07 1

Младият баща от София Иван Тодоров заминава за лечение в Истанбул. 34-годишният футболист, който нашумя с участието си в предаването „Смени жената“, се бори с коварната диагноза рак.
 Необходимата сума за лечението му вече е събрана и след броени дни Иван заминава за Турция, където ще бъде извършена сложна операция, съобщава Bulnews.bg


Припомняме, че Иван Тодоров е диагностициран със злокачествен лейомиосарком на костта и меките тъкани на крака. Той е загубил и двамата си родители от тежката диагноза рак и сега дава всичко от себе си да победи в битката с болестта.
Вижте как младият мъж благодари на всички, които са му помогнали до момента, в личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“:  

Здравейте приятели,
Обръщам се към всеки един от вас с изключителна благодарност за невероятната подкрепа, която ми оказахте през последните две седмици!!!
Истината е, че трудно бих описал с думи всичко онова, което преживяхме аз и моето семейство през тези дни!
Споделям с Вас този статус, за да ви разкажа какво успях да постигна, благодарение на вашата помощ!
През последните дни бях в Истанбул, за да ми бъдат проведени детайлни изследвания, резултатите от които за моя огромна радост потвърдиха, че съм готов да ми направена уникална по рода си и своята сложност операция на крака.
И всичко това е само благодарение на вас, приятели!
Без вашата духовна и материална подкрепа НИКОГА нямаше да мога да се справя сам!!!
Операцията е насрочена за 11.12.2018 г. (вторник) при един от най-добрите онко ортопеди в световен мащаб проф. др. Харзем Йозгер и неговия екип!
Стискайте ми палци да премина успешно през това тежко изпитание! Ще имам нужда от вашатa вяра и любов!
Поклон!

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама