Благоевградчанин се хвърли със засилка от 11-ия етаж

17.11.2014 / 11:18 8

Изчакал майка си да заспи, свалил чехлите и сложил край на живота си


36-годишен мъж от Благоевград се самоуби със скок от 11-ия етаж на жилищен блок в квартал "Запад". Трагедията се разиграла малко след полунощ, съобщават от ОД на МВР в Благоевград.
Росен М. бил болен от години, лекуван е в специализирани медицински заведения, но безуспешно, пише struma.com. Снощи бил в апартамента си заедно с майка си, жената легнала да гледа телевизия и както всяка вечер Росен излизал на терасата за глътка въздух. Този път обаче свалил чехлите си и със засилка скочил на плочките пред блока. Издъхнал е на място.

Това е поредния случай на самоубийство на млад човек от началото на годината до момента. Лекарите са в паника от непрекъснато задълбочаващата се тенденция на отключване на психични разстройства у младите хора. Статистиката сочи, че дневно по 5 души от Благоевград и региона влизат на лечение в психиатрични клиники. Причините са комплексни. Стрес и нездравословен начин на живот. Лекари коментират, че хората подценяват депресивните състояния, не търсят лекарска помощ, така депресиите се израждат в тотално унищожаване на психиката на хората.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
zebster (преди 6 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
На боко му дреме там където ни е сложил всички нас.
1
0
ivaylo (преди 6 години)
Рейтинг: 4615 | Одобрение: 155
Писнало му е , какво да прави човека , явно не е виждал друга алтернатива !
ft
3
0
zebster (преди 6 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Горкото момче, здравната ни система е виновна. В Италия ти осигуряват всичко, само за да оздравееш, дори ако не говориш езика им ти намират преводач.
0
3
Силвето55 (преди 6 години)
Рейтинг: 650 | Одобрение: 185
хората,който не искат да се борят,избират да си съкратят живота

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама