Благой Калфов разкри какво иска от Община Варна бъдещия спонсор на Спартак 1918

17.07.2017 / 11:26 8

Снимка: DarikNews.bg

Шефът на УС на Спартак 1918 Благой Калфов разкри какво кще иска от Общината лицензираният букмейкър Efbet, за да спонсорира клуба.

„Това, което букмейкърът иска, е същото и в останалите градове, където спонсорира футболни и други клубове - на стълбове за осветление във Варна да постави свои рекламно-информационни елементи с логото на Община Варна, които са с размери 200 см/75 см. В замяна букмейкърът поема ангажимент да подпомага финансово клуба срещу спонсорски договор. Председателят на ОбС е запознат с тези намерения и очакваме на сесията след дни предложението да бъде гласувано”, каза за Петел Калфов.

Както вече писахме, Efbet ще налее 390 000 лева без ДДС във футболния клуб срещу договор за спонсорство за 5 години.

„Това е една добра основа, на която да стъпим. Върху нея трябва да надграждаме и да търсим и други постъпления, за да покрием годишния си бюджет”, допълни Калфов.

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
До хемуса (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Твоят апартамент е готов отдавна . От страната на ул. Ян Палах. Можеш да се нанасяш.
0
0
Х (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ала-бала,кой ти говори за профи футлол,тука става въпрос за колкото да има някакви да перне някой лев.Но аз мисле,че Агата ще купи няколко съветника и ефбет направо увисва за по други времена.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не мога да разбера,защо след като е ясно,че отбор така или иначе няма да има не започне изграждането на жилищния комплекс още повече при положение,че всеки спартаклия би се радвал да има апартамент на мястото на любимото му място в града....
4
0
go6o (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
корумпиран малоумник
4
0
Пумпал Пърделис (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Намирисва на политическа поръчка. Североизточната В група направо се изпарява и май някой е 'легнал' на efbet с оферта . Скоро efbet може и собствено първенство да си направи. Футболът от спорт се превърна в казино
9
1
алалабала (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
390 000 лв за 5 години са по 78 000лв на година. Ако в ДЮШ имат 100 деца при такса 40 лв за 12 мес са 48 000 лв. Други постъпления са от цирковете,от турнири  на Локомотив и дарения (анонимни дарения) Нито децата са 100 ,нито пък треньорите могат да отчетат 48 000 лв на клуба. Разходите за професионален мъжки отбор са стотици хиляди лева. Такъв към този момент едва ли ще бъде сглобен. За каква основа говори тоя,не знам? 
9
2
БАЙ КОР (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако  сумата е за всяка година, влизате в Б група без проблем!Оттам нагоре трябва още.Дано успеете, че аман от измислени отбори в "елита"!
7
3
Константин Петков (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дано да се случат нещата и успех на Спартак!
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама