"Блиц": Мистерията с изчезналата Десислава се заплита, разследват любовни многоъгълници

06.12.2018 / 15:01 11

Изчезналата от карловската бригада рейнджърка Десислава Стоянова е имала множество връзки, научи Блиц от свои източници. 40-годишната жена не е имала проблеми, поне приятелите й и колегите й в поделението не знаят за такива. 

Никой от разпитваните приятели не е дал информация, която може да насочи разследващите къде може да е 40-годишната жена. Въпреки това основната версия е любовни многоъгълници.


 
Проверка установи, че автомобилът на Стоянова, който би трябвало да е паркиран пред дома й, е на ремонт. Смущаващото е, че телефонът на рейнджърката е бил в дома й, а вратата не е била заключена. Това означава, че тя е излязла за малко, да види вероятно някого. Тогава се е случило нещо, което и до сега остава мистерия.
 
Няма данни в последно време около Десислава Стоянова да е имало скандали, не се е оплаквала на никого, няма данни и да е била в депресия. Единственото, което колегите й от поделението зная е, че тя е изчезнала. Вчера са разпитани десетки хора, никой не е  дал ясна насоченост къде е военнослужещата.

От седмица няма следа от жената. Няма оставено писмо. Стоянова отдавна е разведена, родителските права на сина й са присъдени на бащата.
 
 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
! (преди 2 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Какво е любовен многоъгълник ? Това е шестоъгълен петоху*ник -  една жена с петима мъже. Само оправните булки го могат. Чакаме развръзката.
0
0
пезевенк (преди 2 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дърт куросмук !!!
1
1
Реалиста (преди 2 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Била на лечение от СПИН ..
11
3
До 1 (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Може да не сме светци и безпогрешни, ама ти как тълкуваш заглавието........"разследват любовни многоъгълници"? Ако беше обикновенна жена, може да живее както желае, но това е военен, който все пак трябва да спазва някакво благоприличие и да е за пример на останалите.............
10
2
Избирател (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Родителските права в 99% се присъждат на майката, даже и да е проститутка. Ако се наложи да се присъдят на бащата, значи смятайте за какво става дума. И не мислете че е заради мисия в Афганистан. Заради една мисия в чужбина не се отнемат родителски права. Пък като има дете - няма да се натиска за мисии, а ми ще си го гледа. Нали детето трябва да е на първо място за майката. 
14
6
1 (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вие светихте ли й, че знаете какво и как е правила? Родителските права може да са дадени на бащата, защото тя вероятно отсъства често от страната - ако ходи на мисии. Ама да се плюе е най-лесно. Всичките сте един отбор светци, кой от кой по-безгрешен.
6
5
Ужас (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ковра
11
3
мале-мале (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
и такива трябват на армията , да дигат бойният дух
14
6
Геометрика (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
какви много ъгълници какви петоъгълници, кажете КУРВА и толкоз!!! Обичала е да й го подават наведнъж от много страни и на много местенца.....
15
2
Емо Чолаков (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Многоъгълници, многоъгълници, колко да са многоъгълници? Двайсетоъгълници, петдесетоъгълници, ротата, дивизията?
12
7
Избирател (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ауу, Аууу, смятай каква лека жена е щом родителските права на детето са присъдени на баща му. 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама