Блиц: Нов ужас за милионера Бенчо! Данъчните и полицаите ще хапят по-силно от Цънцарова!

10.08.2018 / 11:38 7

Студена пот се лее като река Янтра върху измореното лице на милионера Бенчо Бенчев, след като спецпрокуратура започна да го разследва за пране на пари и данъчно престъпление. Това разкриха Блиц негови близки, които са разочаровани, че доскорошните му приятели са му обърнали гръб.

Според информация на Блиц данъчните ще направят мащабна ревизия на Бенчев, която ще обхване последните 10 години. Финансовата проверка ще бъде контролирана от мегакомисията, ръководена от Пламен Георгиев.

Такава е процедурата не само заради разследването за двете тежки престъпления, но и заради привличането към отговорност на общинаря от квотата на БСП за укривателство на наркобоса Митьо Очите-Димитър Желязков.

Ще бъдат проверявани банковите сметки на Бенчев във фирмите му у нас, а така също ще се нищи дали е имал офшорки, с които е въртял игри в екзотични държави.

Данъчните ще бъдат толкова стриктни, че ще влязат в имението на Бенчо и ще погледнат за скъпите му картини и как се е сдобил с тях. На проверка ще бъдат подложени дори часовника и златните му накити, с които обича да се кичи като сгоден циганин.

Въпросите на данъчните, прокурорите, следователите и разследващите полицаи ще изпотят Бенчев много повече от розовите въпроси, които му задаваше Мария Цънцарова от екрана на кабеларката bTV.

И докато преди 3 месеца Бенчев редеше лакърдии за бизнеса си, то сега се е притаил в болницата в очакване бурята да го задмине.

Финансовата стихия, обаче едва ли ще се отмие толкова лесно както проливните дъждове посред лято.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
абе, бай Бенчо (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Що не си взе дисагите овреме и не отиде да си живееш пенсионерския щастлив живот с изкараните дотук милиони, бе тъпако? Алчност и лакомия пуста! Все не стигат тез пари, еййййй. Колкото са повече, толкова по-не стигат. Ама и ти ще си отидеш с празни ръце. А тези, които сега се упражняват на гърба ти, ще останат, ще ти приберат милиончетата и ще ги опукат. Щото немъчени пари най-лесно се харчат.
3
0
trade (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Бенчо и Митьо са отказали повече да се отчисляват на Винету и онзи им отряза главите.
3
1
Веско (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да бе! Те онези дето им снимаха палатите с дрон, още се будят потни нощем! Толкоз имане им прибра държавата! Пък що коли над 100 бона ръждясват конфискувани.
10
1
бай Тошо (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Защо не се споменава общинския съветник на ГЕРБ от Несебър?Нещо за него,да кажете?Каква е връзката му с Бенчо и Митю?Искам да кажа на всички,че тук цветове и партии няма!!!Стане ли въпрос за пари всички са заедно!
5
1
питам и отговор не искам (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Този нали е ваш човек,доста злост има в "статийката".
8
2
до ... (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Къщичката му е малка, не са я забелязали. А Бентлито и Ролса са твърде невзрачни, за да им направят впечатление. От проверката обаче нищо няма да излезе, обзалагам се. Самият Бенчо призова за ревизия на доходите и имуществото му, което означава, че той е достатъчно спокоен за резултатите и има доверие на хората, които ще я извършат. Останалото е дунанма, от която гербавите се нуждаят, за да се забрави най-после за къщата в Барселона и да се мисли за къщата в Бургас. Тъпо, както винаги.
13
0
... (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
че досега какво спаха тия институции? Защо не си върашт работата ?
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама