Близначки се откриха след 42 години раздяла в Добрич

03.11.2014 / 09:56 3

Две близначки се откриха след 42 години. Сестрите са били разделени още като бебета, след като са дадени за осиновяване и са приети от различни семейства. Срещата им беше в Добрич, където живее едната от тях, съобщи bTV.

Историята на двете жени започва в болницата в Елхово. Първо е осиновена Магдалена още като пеленаче, а след нея и Стефка. От различни семейства. Въпреки че осиновителите на Магдалена искали да осиновят и двете момиченца. Тогава обаче не им позволили. Така Магдалена заживява в Добрич, а Стефка в Търговище. И както в повечето случаи става и двете случайно научили, че са осиновени.

„От момента, в който я открих усещането беше, че съм цяла и че няма да съм сама занапред. Имам си близък човек, освен майка ми, която ме от гледала с много любов с баща ми, Бог да го прости, ще имам и сестричка", емоционално разказва Магдалена Димова.

„Аз още не мога да го осъзная, не знам колко време ще мине. Това са толкова много години, живееш, растеш самичък и в един момент се появява друг човек в живота ти и се оказва, че е сестра ти”, развълнувано обясяна Стефка Димова.

След като се откриха и двете мачтаят за едно- да бъдат повече време заедно. Нищо, че едната живее в Добрич, а другата в шуменското село Иваново.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
kaish (преди 5 години)
Рейтинг: 597 | Одобрение: 202
Айде честито и горчиво.
Нищо не е сигурно докато запее каишът.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама