Блокадата на АМ "Тракия" продължава, миньорите чакат Денков

02.10.2023 / 07:58 0

кадри Нова телевизия 

редактор Веселин Златков

Блокадата на магистрала “Тракия” продължава и днес, това показа в пряко включване Нова телевизия. Миньорите и енергетиците обясниха, че чакат политиците да се намесят, включително и народните представители от основните парламентарни групи. “Ще се наложи на премиерът Денков да дойде тук да поработи, не само в София по бюрата”, това заяви един от протестиращите.

Протестът не е политически, бяха категорични хората от блокадата. “Няма нито едно партийно знаме, няма политически искания. Управляващите само насаждат напрежение”, коментира участник в протеста.

Миньорите и енергетиците заявиха, че управляващите нарочно не им представят целия план за преструктуриране на Маришкия басейн. “Смятат да приключат всичко до 2025-а”, заяви участник в блокадата. Протестиращите заявиха за пореден път, че не искат пари, а гаранции за бъдещето си. “Ние се борим за бъдещето на България. Всичко унищожиха!”, каза участник в блокадата.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама