Бобъра след двете загуби на Спартак: Няма драма! Първите ни три съперника са с бюджети над 2 млн.лв.

29.07.2019 / 16:23 2

Шефът на УС на Спартак Борислав Георгиев призна, че в отбора не правят драми след лошия старт във Втора лига. Както е известно, спартаклии записаха две загуби, без да вкарат гол, и са на последно място в класирането.

Ето какво каза Бобъра за „Петел”:

„Няма драма при нас, тъй като първите ни три съперника са с бюджети над 2 млн.лв. Те ни превъзхождат както финансово и организационно, така и с изградени отбори. Нефтохимик, Хебър и ЦСКА са три от четирите претендента за влизане в елита. Другият е Септември.

Не мисля, че останалите отбори в групата ще ни превъзхождат с нещо, след като лека по-лека нещата при нас се оправят. Знаете, че заради финансовите трудности направихме селекция според възможностите си. Тимът ни още не е направен. Трябват време и търпение, за да се обиграят футболистите и да се получи желания на синхрон между отделните линии. Търсим нови попълнения до затварянето на трансферния прозорец на 31 август. На полусезона, ако се налага, ще направим друга селекция. Всички в клуба работят единствено в името на Спартак и за неговото по-добро бъдеще. Аз вярвам, че съвместните усилия на футболисти, треньори и ръководство ще дадат резултати, за да може Спартак да се развива в правилната посока и в първия сезон след завръщането му в професионалния футбол, да се утвърди във Втора лига.”"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
5
Дедо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 6749 | Одобрение: 3264
Типично по български, сега започват едни оправдания за загубите - млади били, необиграни, "организационни" проблеми имало - а Бобъра кво прави в случая, пари нямало... а ТЕЯ момчета досега какво са играли - футбол или художествена гимнастика... а забравих - и съдиите са виновни....
10
5
VARNA (преди 10 месеца)
Рейтинг: 579 | Одобрение: 29
Младите, Томов, Кирев, Хоя и Миро трябват по бързо трупват сила и издържливост. Да не говорим за другите компоненти от играта. Само Спартак. Със съответната нагласа и тактика ще вземем точки в София, като Черно Море. Успех!
"Проектиране на сгради"

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама