Боги Марев повика 14 играчи за контролите на България в Малта

14.01.2020 / 10:38 0

Треньорът на националния отбор на България по футзал Боги Марев повика 14 състезатели за предстоящите контроли с Малта, които ще се играят в неделя и понеделник.

Тези проверки са част от подготовката на тима за предстоящите евроквалификации (28.01-01.02) срещу Албания, Андора и Сан Марино в ДКС Във Варна. Марев е предвидил кратък лагер за националите преди контролите с Малта. Момчетата се събират в София в петък вечер. В събота вечер летят за Малта. Обратно в България се връщат във вторник.
За пръв път в разширената група на националния тим намират място състезатели от всички клубове от Националната лига. Изключение прави УНСС. Бяха поканени Радо Ханев и Юли Дермански, които поради уважителни причини, са възпрепятствани да се присъединят към лагера на тима.
„Повикахме някои млади играчи. Имам идея как ще подходим за двата мача с Малта. Ще търсим усъвършенстване на тактическата постройка, за да добием по – голяма яснота за официалните мачове в евроквалификациите”, коментира за Дарик радио и dsport Боги Марев.

Групата на България:
Вратари: Исмет Хаджиев, Станислав Иванов
Полеви: Димитър Цветанов, Павлин Кузов, Алексей Степанов, Бойчо Марев, Пламен Стойков, Марко Костич, Петър Петров, Добромир Михайлов, Юлиан Спасов, Владимир Бахъров, Мартин Стойков, Мартин НедковСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама