Богомил Николов: Производителите нямат респект от проверки

23.10.2017 / 08:26 4

От изследване на 10 марки масло, половината са с груби нарушения на качеството, показват данни на "Активни потребители". По темата в "Денят започва" говори Богомил Николов от асоциацията.

На морето и във високия сезон, решихме да направим проверка в Несебър и Бургас, тъй като заведенията по морето зареждат основно от там, заяви Николов.

По думите му в изследванията си досега са покрили почти всички марки, наблюдава се леко влошаване на качеството, в следствие на влагането на повече вода и немлечни мазнини. Да продават вода на цената на масло е мечта на мнозина, коментира той.

Според Богомил Николов у производителите няма респект от проверки. Според него в магазините можем да се защитим чрез избора, който правим, но в детски заведения, училища, болници нямаме контрол, там се яде това, което се предлага и няма избор и контрол."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Loshiq (преди 2 години)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
Ами дигнете драстично глобите и санкциите. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама