Болница за плюшени мечета

21.11.2022 / 11:20 0

Публикуваме без редакторска намеса молбата на АСМБ-Варна:

"Пишем Ви от името на Асоциацията на студентите-медици в България - Варна /АСМБ-Варна/. Свързваме се с Вас, за да ви запознаем с наша кампания, която ще се проведе на 27.11. (тази неделя) от 11:00 до 18:00 ч. в Делта Планет Мол-Варна. Кампанията е сред най-обширните на асоциацията, а именно - „Болница за плюшени мечета“ и се организира от комитетите по „Човешки права и мир“ и „Обществено здраве“ към АСМБ-Варна.

Защо трябва децата да се притесняват от доктори, когато под формата на игра можем да им покажем, че няма нищо страшно в това. Те ще могат да общуват с младите лекари по приятелски и спокоен начин, който ще им помогне да преодолеят уплахата си от болнични манипулации. „Пациенти“ ще бъдат детските плюшени играчки, а техни доктори - децата и студентите. Заедно ще прегледаме и излекуваме всеки пристигнал плюшен пациент. Всички бъдещи лекари ще бъдат подготвени да се справят с основните заболявания при плюшените играчки. Грабвайте децата, защото забавлението е гарантирано!

Всяко дете, което желае да участва, е препоръчително да носи със себе си и плюшената си играчка.

Събитието се организира със съдействието на Студентски Съвет при МУ- Варна, Асоциация на студентите по Фармация - Варна, Асоциация на Студентите- Дентални Медици - Варна, Delta Planet Varnа, ДНК - Движение за национална кауза, Аптеки Матрикариа, Натурпродукт България и Omron България."Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама