Борис Немцов: Ще ме ликвидират тези, които не искат истината. И те го убиха

27.02.2020 / 13:03 3

Борис Немцов, руски политик, бивш министър и вице-премиер на Русия. Опозиционен лидер на десните движения и партии. Непримирим защитник на демократичните промени и реформи.

Убит с четири куршума на 27 февруари 2015 г. в центъра на Москва. Осъдени четирима кавказци, един от които признава, е получил много пари за ликвидирането на Немцов, пише frognews.bg.

Той бе лидер на опозиционното движение „Солидарност“. Организатор на Марша на несъгласните и Марша за промени през 2014 г.

Защитник на свободата на словото.

 

Да си спомним някои негови мисли за Путин, Русия и руснаците.


- Руската икономика е много слаба. Тя представлява едва 2,5% от световния брутен продукт и съществува благодарение на износа на нефт и газ за Запада и малко за Китай. Страната ни може да живее самостоятелно единствено по севернокорейски модел. Не говорим за това, но то е възможно. Идеите на чучхе са близки на Путин е неговите поддръжници.

 

- Все пак е добре, че Путин коментира санкциите срещу Русия. Той каза буквално: „Жалко е, че с тези санкции спада доверието… към резервните световни валути долар и евро“. Не се шегувам. Точно така каза. И умният народ се втурна да сменя рублите си за долари и евро, тези презрени валути… И правилно постъпиха хората. И това са тези хора, половината от които крещят: Путин е велик! Крим е наш!, а другата половина: „Путин – неговата м…а!“. Когато те ударят по джоба – изтрезняваш.

 

- Приоритетът на путиновия режим е ясен – подготовка за война в ущърб на здравето и образованието на нацията. Доколкото смъртността в Русия е по-висока от раждаемостта, може смело да се каже, че на власт в Русия са русофоби-канибали, за които хората са пушечно месо.

 

- Кражбите у нас са безнаказани, защото крадецът-патриот е много мил на родните либерали. Крадейки те крещят патриотични слова. Крим е наш, отвсякъде ни нападат врагове, ще ги размажем всичките. Това, че крадците презират своите сънародници и своята страна, това не прави впечатление на никого. Толкова сме свикнали.


- В подкрепа на Украйна застанаха над 100 страни. Путинското решение за анексиране на Крим се одобрява от 11 страни. Но какви! Северна Корея, Зимбабве, Куба, Сирия, Судан, Боливия, Армения, Беларус, Никарагуа, Венецуела. Китай се въздържа. Така че твърдението на Путин, че китайците го подкрепят е поредната лъжа. В тази компания ще продължава да живее Русия…

 

- Работата е там, че досега у нас управлява класически авторитарен полицейски режим с всички прелести – корупция, насилие, крадци и мошеници. Под такъв режим страната живее лошо, но дълго. И ето че нещо през февруари (2015 г) се промени. От полицейски авторитаризъм преминахме към полицейско-крадлива диктатура. Разликата е в това, че в новото състояние вече няма никакъв шанс за промяна на статуквото чрез избори.

 

- Информационният терор, който упражнява Путин спрямо собствения си народ – е престъпление. Защото се промиват мозъците на хората с абсолютни лъжи, внушава им се ненавист, жестокост, възпитание в най-противните качества.

 

- Знам кой ще ме отстрани, ликвидира... Тези, които не искат да чуят истината. Тези, които не искат да признаят, че превърнаха един народ в заложник на престъпления - техните престъпления. 


- Властта в Русия се държи на репресии, кражби и манипулации, защото умира от страх да не се надигне всеобщо недоволство. Такива режими винаги умират, но преди това умират много невинни.

 

Приликите с това, което се случва у нас не са случайни. Посткомунистическия режим в Българие се представя за демократично управление. Прокурорско-полицейските действия - за борба с корупцията. Далаверите с обществените поръчки - за пазарна икономика и конкуренция. Плюенето по всички несъгласни със статуквото от страна на пеевските и проправителствените медии - за свобода на словото.

В Чехия кръстиха площада пред посолството на Русия в Прага Борис Немцов. Имаше остра реакция от Кремъл и руското външно министерство, но чехите заявиха хладнокръвно, че това е тяхно решение и никой не може да им се меси.

Очаквайте тролове и хейтъри да опишат какъв мръсник е бил Немцов, че имал любовници и 4 деца, че е слуга на Запада и агент на Вашингтон, предател, роден от еврейка... Те това могат и това работят.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Снайпер (преди 1 месец)
Рейтинг: 6826 | Одобрение: 3636
Партизанино нищо не си разбрал от написаното. 
3
1
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 8866 | Одобрение: 2076
Kойто мрази негрите е расист, който мрази други раси и етноси е ксенофоб, който мрази хомосексуалистите е хомофоб, а който мрази руснаците е правозащитник. Така както НПО-тата, либералите и психо десните са тръгнали да героизират олигарси-престъпници (като Немцов) по света, изкарвайки ги мъченици и кръщавайки на тяхно име площади и улици, няма да ме учуди, ако утре лумпените поискат да кръстят някой площад у нас "Делян Пеевски", "Иво Прокопиев", "Николай Банев" и т.н. или пък джамия "Ахмед Доган".
Добрый совет всем: Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
1
0
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 71748 | Одобрение: 35638
точно описание на България при Бойко, но народа на територията това си иска. Ще си избере нов Бойко който да го оправя понеже това му е ценностната система на българина
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама