Борис Солтарийски видял летяща чиния

14.06.2018 / 08:57 1

"Видях НЛО! Летящата чиния мина над главата ми, а аз се возих в колата на моята приятелка и майка й караше." Това сподели една от звездите в "Шоуто на Слави" Борис Солтарийски в рубриката "Нещо лично". В нея различни хора споделят лични истории от живота си и музиката, с която ги свързват. "Именно тогава заобичах "Ку-ку бенд". Точно по това време беше популярен албумът "Вавилон", пише novini.bg.

"По едно време приятелката ми и майка й почнаха да пищят, че виждат летяща чиния над главите ни, а на мен ми стана смешно. Пътувахме към Свети Влас. Но понеже не вярвах, отворих прозореца и честен кръст, видях чиния над нас. И точно когато застана над нас, слушахме песен от албума", разказа Солтарийски, а Слави го попита през смях: "Беше ли пил преди това? Сигурен ли си, че не си употребявал алкохол?", на което Борко отвърна: "Не, знаеш, че аз не пия!"

Случката, за която разказва певецът, се случила много преди той да се познава с жена си Аделина. "Аз от 20-годишен имам гаджета. Но това преживяване винаги ще го помня", смее се музикантът.

Солтарийски не е единственият, който е имал среща с извънземни у нас, пише в. "България днес". ВИП българите, направили си среща с НЛО, са многобройни - Христо Кидиков, Орлин Павлов, Стефка Берова, Диана Дафова, а уфологът проф. Стамен Стаменов твърди, че дори е бил на кораба майка при зелените човечета.

Певецът Орлин Павлов видял извънземните в тийнейджърските си години. През 1992 г., докато бил с класа си на екскурзия до Седемте рилски езера, Орлин се отделил от съучениците си и станал свидетел на странни движения, извършвани от неидентифициран летящ обект. "Беше огромен! Светеше с пулсиращи светлини в жълто, оранжево и зелено", спомня си певецът. "Аз се стъписах, в първия момент направо онемях. После се опомних и започнах да викам другите да видят и те. Тях обаче ги домързя и така и никой не ми повярва", разказа ни Орлин.

Колегата му Христо Кидиков също се срещнал с другоземци. Един ден, когато се прибирал обратно към София след концерт, близо до Велико Търново обичаният певец видял огромно светещо кълбо да кръжи около колата му. "Спаси ми живота, накара ме да отбия до първата бензиностанция, по телепатичен път ми каза това, защото не знаех, че колата ми има техническа повреда. Когато я оправиха, потеглих", споделя  Кидиков.

Стефка Берова пък срещала НЛО също на път за концерт. Слезли да починат през нощта, а пред нея се появил светещ обект. Приличал на летяща чиния. "Сигурна съм, че бяха извънземни. Но никой не ми повярва, като им споделих, като се качихме в автобуса да продължим", каза Берова.

Диана Дафова е поредната ни певица, видяла НЛО. Певицата, която е втората българка след Валя Балканска с песен в Космоса, дори успя да го заснеме на една екскурзия до Швеция. До паметника на Густав Трети тя видяла силует на червено човече, което се носи в небето.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама