Бориславова се изповяда във фейсбук

22.08.2022 / 19:48 10

снимка Булфото

Лена Бориславова написа специален пост във фейсбук за това защо няма да срещнем името й в кандидатските листи на 2 октомври.

Ето какво пише тя:

Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя причините за това.

През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото - с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично.

Да се занимаваш с политика в България има своята цена. Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на „Продължаваме промяната“. Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел.

Промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно.

Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че ме разбраха и подкрепиха, както във всеки друг момент от работата ни досега.

От изборите на 2 октомври зависи промяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем шанс да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и сега.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
kris (преди 7 месеца)
Рейтинг: 258699 | Одобрение: 31589
Разговор на съседи по телефона : Комшо, айде моля те да бъдете по-тихи с твоята Лена, че това „Ох Кире”, „Да Кире”, „Още Кире” взе да ми идва в повече......Къв Кире бе, аз съм Миро......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
3
ПраБългарин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 56575 | Одобрение: -27490
Додо, ако беше наясно с темата щеше да затапиш Макео още след втория му коментар. Това че си образован и имаш някаква диплома изобщо не те прави знаещ и можещ по дадена тема. Мога да ти кажа, че не само по тази тема си зле, но това си е мое виждане...
0
4
dodo (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11042 | Одобрение: 2002
makeo не желая да влизам в спорове с хора които са под моето възпитание и образование а кой е дебил прецени сам но във всеки случай не съм аз.
4
0
zaza (преди 7 месеца)
Рейтинг: 5948 | Одобрение: 1548
ИЗПОВЯДА- много силна дума, значи да признаеш греховете си! Нищо такова тя се изкара светицаАнгелчеАнгелчеАнгелче
Изключете телевизорите! Пречат на мисленето!
11
8
makeo (преди 7 месеца)
Рейтинг: 33603 | Одобрение: 12913
12321  В случая ти се поставяш в положението на дебил. Дали си такъв - ти най си знаеш. Плямпащ дебил който плямпа празни приказки. 😏 Не искам да те обидя, просто отбелязвям. P. S. А колкото до жИлязото с навития проводник /или забито в земята/ и светещата крушка - да, напълно реално нещо, просто ти не си присъствал в часовете по физика като ученик. Нито в последствие си пожелал да добиеш малко елементарна информация за обща култура. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
1
2
12321 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 27459 | Одобрение: 6799
makeo, аз в Интернет видях как на едно жИлязо навиха проводник, поляха го с гореща вода, вързаха една крушка и тя светеше сума ти време. Ако вярваш на всичко в Интернет - значи си дебил. Не защитавам кифлата, да пази Господ - просто отбелязвам... 
12
7
makeo (преди 7 месеца)
Рейтинг: 33603 | Одобрение: 12913
Ами, първата кражба за която се сещам - е назначаването й в ББР - 14 хил. на месец плюс допълнително договорени 274 лева на час. Документите отдавна са в качени в интернет, можеш да ги намериш и погледнеш, освен ако не си дебил. Втората кражба за която се срщам - също е свързана с ББР - 200 хил. за консултантски услуги платени на адвокатската й кантора. Документите отдавна също са в качени в интернет, можеш да ги намериш и погледнеш, освен ако не си дебил. Още да изброявам ли? Също така, използването на правителствения държавен самолет за разходки до Гърция на държавни разноски - също е кражба, ще го осъзнаеш  освен ако не си дебил. 🙂 Аз няма нищо да доказвам. Ще го доказват следствието и прокурата. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
2
9
dodo (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11042 | Одобрение: 2002
makeo покажи един документ с който доказваш че е крала  само плюеш всички и всеки от коментиращите във форума без да доказваш
5
0
Off Road (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11587 | Одобрение: 3217
Линда каза - терена е фри.
11
9
makeo (преди 7 месеца)
Рейтинг: 33603 | Одобрение: 12913
Мустаката шаврантия се накраде, напълни си банковата сметка, наяде се, поживя си една година, начеша катерицата и си би шута. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама