Борисов: Боже, какви нахалници! По-нахално от комунист няма!

07.05.2019 / 14:02 13

"След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна. Винаги! Това заяви пред журналисти в Ямбол премиерът Бойко Борисов. "От тях винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празни казани.", каза премиерът, който инспектира ремонта на болницата в Ямбол. Борисов се срещна с кмета и главния архитект, прегледа и строителните книжа, съобщава "Епицентър".

 

"Даже Станишев ме "почерпи", тръгвайки си, като вдигна пенсиите с 10 процента, без да има пари в бюджета. При втория път, като си тръгнаха, вдигнаха с 280 млн. лева заплатите на полицаите, без да има финансова обезпеченост", допълни Бойко Борисов.

"Обаче как говорят в София, ако ги чуеш. Аз като се заслушам и си викам - това за къде ми говорят?!", продължи по адрес на БСП Бойко Борисов. И добави за магистрала "Хемус" - "ако е било лесно, комунистите да са го направили". И обеща да бъде довършен ремонтът на болницата: "Етре, да мине постановлението. Давам ви парите и се оправяме!"

На препоръката на гражданин, че трябва да се мисли за вертикалните връзки между Северна и Южна България, Борисов вметна: "Ходил ли си в Габрово?! Тунела видя ли го? Мостовете видя ли ги? Това не е ли вертикала!"

"Хората не знаят какви грандиозни строежи се правят. Виж, ако намериш тераса, идват веднага (БСП - бел. р.), но тези тунели и мостове под Стара планина въобще не са им интересни", продължи Борисов.

После премиерът се върна в спомените си към строежа на "Дунав мост 2".

"Имаше само 3 или 4 колони на "Дунав мост 2" и като паднахме от власт, Орешарски и Миков отидоха да откриват моста. Боже, какви нахалници! По-нахално от комунист няма", завърши премиерът Борисов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
6
Гунчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 1087 | Одобрение: 327
Затова същият този предпочете да напусне Противопожарния факултет на Симеоново, вместо да се деполитизира и да се откаже от членство в БКП.
5
12
n eXu s (преди 8 месеца)
Рейтинг: 188119 | Одобрение: 33874
17
6
Морски (преди 8 месеца)
Рейтинг: 19069 | Одобрение: 7079
РЕКОРДе,искаш комунягите в Русия.Ами те първо тия боклуци от ГЕРБ ще трябва да се ометат нататък..ама там дали ги искат?
25
5
Чичо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 27212 | Одобрение: 3132
Банкянския Шрек е прав,той и обкръжението му са си комунисти.
19
6
NANSI (преди 8 месеца)
Рейтинг: 3382 | Одобрение: 1312
БЯХ ВРАГ НАРОДЕН ЗА БКП С ВСИЧКИ НЕГАТИВНИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА МЕН.  Б.Б. ПО ТОВА ВРЕМЕ Е ЧЛЕН НА БКП....
22
14
12321 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 8462 | Одобрение: 3107
Ураааа... Направили са тунела под Шипка. И май никой не е разбрал...
41
14
горан (преди 8 месеца)
Рейтинг: 4556 | Одобрение: 2081
този тиквеник кога стана и строителен инженер че им преглежда и строителните книжа, боже боже слез да си прибереш вересиите че не се издържа вече
37
15
горския (преди 8 месеца)
Рейтинг: 2810 | Одобрение: 1220
По-нахално  и нагло от гербераст няма на тоя свят.
40
19
Yann (преди 8 месеца)
Рейтинг: 33006 | Одобрение: 13421
За пореден път другите са му виновни. Тиквуний, та ти си на власт вече 10г. бе!?! Ти д не искаш, като бай Тошо 36 години да изкараш? Стига се оправдава. Тия болници не са добре финансово именно поради твоето неграмотно управление. Къде видя мост под Стара планина бе? Къде видя тунел? Всичко което сте построили за последните 10г. е прескъпо, но за сметка на това и некачествено. Виж ремонтите в София. Виж пътя край Своге. Виж магистрала Тракия на какво заприлича само няколко ходини след пускането и в експлоатация. Виж некадърното и 5 пъти по-скъпо саниране. Виж си тъпата и скъпа ограда. Виж онези 3км. във Варна. Гледаш, ама не виждал, че си гол. Иде и твоето време.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама