Борисов: И ние с Кралев можем да излезем във вид на гимнастички, и да кажем каквото ни е правителството, такава ни е гимнастиката

18.10.2019 / 12:37 6

Премиерът Бойко Борисов репликира президента за паралела и обобщението, че каквото ни е управлението на държавата, такъв ни е и футболът, пише dunavmost.com.

"Не ни вкарвайте в драмата какво ще решават футболните хора. Както всяка федерация, те имат право да го решат. А ние да се отъждествяваме с победите или загубите и да поемаме политиците пасиви или активи, не е грешно. Защото и ние можем да си излезем с Кралев във вид на гимнастички и да кажем - "каквото ни е правителството, такава ни е гимнастиката". Не е правилно това и опонентите ни да се съобразяват с това", опонира Борисов от Брюксел.

Предвид предстоящото заседание на Изпълкома премиерът помоли да не замесват правителството с БФС. "Съгласете се - да седна с Боби Михайлов и да поема всичките му пасиви! Не ща! Изобщо нямаме отношение ще правят ли конгрес, няма ли да правят, ще дават ли оставка, няма ли...", заключи Борисов. И отново повтори, че на двустранната среща снощи с британския премиер Борис Джонсън си поговорили, поздравили се и си казали: "Заедно сме срещу расизма", разкри той и подчерта за прекрасните отношения, които страната ни има с Обединеното кралство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
14
4
Sand (преди 1 месец)
Рейтинг: 13395 | Одобрение: 4815
Какви гимнастички бе ти нали си футболист бе Борисов , по пет пъти биеш дузпа докато влезе в очертанията на вратата , а вратарят се хвърля където свари но към топката ,че ще вземе да я спаси ако е в очертанията на вратата. 
37
8
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 4828 | Одобрение: 1478
Вие може да излезете като рекламни лица на някоя свинеферма или родопа.Странно защо аз не надебелях така от вашето управление ,а отслабнах и умствено и финансово.
33
6
... (преди 1 месец)
Рейтинг: 8605 | Одобрение: 3695
Ох тия толупи не искам да ги видя като гимнастични.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама