Борисов: Няма да си дам имунитета

31.05.2023 / 08:56 4

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Бойко Борисов говори за първи път, след като прокуратурата му поиска имунитета.

„Две години бях без имунитет и нямаше съдебна реформа. Категорично не, няма да си дам имунитета, защото трябва да си сляп да не виждаш какво се случва в момента. Хаосът в държавата е много голям. Бюджет, План за възстановяване, Шенген, вижте какво се случва на Балканите, на 400 км се пребиват в Косово, войната в Украйна е смазваща“, каза Борисов.

„Никога не съм имал имот, нямам и никога няма да имам в Испания. Ивайла Бакалова не съм я виждал от десетилетие и не съм разговарял с нея“, допълни Борисов, цитиран от  Нова тв.

„Като се почне от вчера, дали службите и министър Демерджиев вчера разбраха за мъртвите души или за изтичането на секретна информация. Защо вчера, еми, за да няма правителство. Защо вчера поискаха моя имунитет? Преди един месец ясно и точно казах, че тябва да има правителство, редовно и избрано с парламентарно мнозинство, което е на нормално парламентарна република“, допълни Борисов.

„Това съм казал от първия ден. Говорихме за три месеца, шест месеца, експертно от повече парти и стоя на това мнение. Днес ще се видим пак с Пепе и Дебе, защото хаосът в държавата е голям. Тук не става въпрос за личности, дори съдебната реформа си има цена. От 2009 година съдебна реформа няма. В момента, в който ние приехме закона, в който има контрол над главния прокурор, изведнъж се раздвижиха със страшна сила. Трябва да сте слепи, да не го виждате. Започнаха атаката веднага по Промяната, за да блокират всякакви разговори. Записът изтече неслучайно. Когато някой си е давал имунитета, давали ли са му охрана“, каза още Борисов.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
kjk (преди 1 годинa)
Рейтинг: 51450 | Одобрение: 6530
Съдът разреши да се вземе ДНК проба от дъщерята на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева - Ема, за да се установи дали бащата на момиченцето е Бойко Борисов, информира Труд. Миналата седмица прокуратурата поиска вземане на ДНК от 11-годишната Ема, за да се разбере кой е биологичният ѝ баща в опит да се разплете схемата с къщата и магазина в Барселона на „Мис Бикини“.
0
7
село варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 20149 | Одобрение: -176
Пепе и Дебе ще те ебе много скоро, само още малко търпение.
2
1
kjk (преди 1 годинa)
Рейтинг: 51450 | Одобрение: 6530
Те и затова неудобните почнаха да изчезват!Адвоката,Къро,еврото,да видим кой е следващия!!!Шокиран
4
5
Ванката (преди 1 годинa)
Рейтинг: 51702 | Одобрение: 10377
Няма пъък как да си го дам нали ша ма укарат у затворя ;)
Простите хора лесно се манипулират и управляват!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама