Борисов: Веднага да се почисти боклука в река Искър край Своге. Отпуснахме 220 000 лева

15.01.2021 / 19:46 9

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов обяви как държавата ще се справи с боклуците в наша река. Премиерът разкри и каква сума са отпуснали за решаване на проблема.

220 000 лева отпуснахме за почистването на отпадъците от коритото на река Искър край Своге. Това решихме на извънредно заседание на Министерския съвет. Кметът на града и областният управител бързо трябва да организират почистването на реката преди да е застудяло. До последния отпадък трябва да се изчисти! Призовавам българските граждани да не си изхвърлят боклуците на нерегламентирани места и в деретата на реките по този начин. Природата ни е много важна – трябва да я пазим и уважаваме, написа премиерът в личния си профил във фейсбук.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 189054 | Одобрение: 13364
ЛМ...не чети жълтата преса....Още 2018 вдигнаха минималната заплата в 10 щата до $12-$15 долара и в още 8 щата до $10, заради рецесията която беше най -зле в Калифорния и Хавай.....Иначе заплатите не са вдигани от повече от 20 години, при ръст на цените 3 пъти над и средната заплата в Америка продължава да е около $20 на час в различните щати.....Иначе си прав.....Според статистиката малко над 70% мъже и 62% жени са принудени да работят втора работа , или допълнителни часове, за да живеят по-добре.....Средната класа която гарантира силата на държавите се стопява катастрофално....А богатите богатеят пропорционално, което според тях е напълно нормално.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
3
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 6113 | Одобрение: -3867
И щатите не са цвете за мирисане. Много хора живеят от заплата на заплата, и работят на няколко места едновременно, за да свържат двата края. Онзи ден, Байдън обеща да вдигне минималната надница от 7,5 usd на 15 usd , но като и тука, обещанието е едно, а изпълнението друго.
4
1
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 189054 | Одобрение: 13364
ЛМ....средната работна заплата в България е 1300 лева.....Усеща се като 600 лева....И по стара българска традиция я посрещаме с хляб и сол.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
1
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 6113 | Одобрение: -3867
Шумкарче, моля те, кажи ми, че живееш на 14-я етаж. Ама като те знам, ти живееш в едноетажна къща и нямаш тераса. Нали ве тарикат такъв.
2
1
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 39908 | Одобрение: 9583
Ухилен  Ти ако имаш 112 IQ аз ще скоча от терасата.... честно. От IQ тест до IQ тест разликата е от тук до Луната. Кой знае какъв виц за идиоти си си правил. :getlost: С това, едва ли не опит да сравниш интелигентността, с професията си или образованието - автоматично си личи колко си ПРОС'. Ама ПРОС' на N-та степен направо. Жив и здрав.... ИДИОТ. 
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
0
1
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 6113 | Одобрение: -3867
Partizanin,  последно като си правих IQ тест, беше 112. Мисля, че е нормално за зидарокофражист. И не ми говори за ягоди и 🍅 Обяснението е, че българина е завистлив и алчен. Все му е малка заплатата, и все са му големи сметките и данъците. И въпреки това, българина си разширява автопарка и недвижимите имоти, незнайно как го прави, докато ходи бос и гладен. Факири бе !!! 
2
1
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 39908 | Одобрение: 9583
Ухилен  Тук някакво насекомо тръгнало да "визира" хора с IQ средно над 100. Индивиди които в тинята са родени, в тинята живеят и в тинята ще си умрат - не са мрънкащи. Те се наричат пасивно-съгласяващи се..... БЕЗЛИЧНИ травестити. Достатъчно умни да управляват максимум канцеларски машини и достатъчно глупави да се радват на мизерията в която се намират. ;) "Ще останеш доволна от твоя господар каза дон Домат. Щом оздравея, ще ти подаря обвивката от един шоколад, който изядох миналата година. Ще видиш какъв чудесен мирис има. От благодарност Ягодка се поклони чак до земята.... Това го развесели и той даже подари на Ягодка една обвивка от бонбон. Това е за теб каза великодушно той. Ближи тази обвивка. Тя е много сладка: преди две години в нея беше увит един много хубав бонбон. Ягодка благодари на Домат с поклон и му каза: 7 години работя и това е вече третата обвивка от бонбон, която получавам от ваше превъзходителство. Виждаш ли, отговори Домат, аз съм добър господар. Слушай ме, и ще бъдеш доволна. Който се задоволява с малко, е щастлив каза Ягодка и след като се поклони, отиде да си гледа работата."  :getlost:  Друго нямам какво да добавя..... 
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
0
5
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 6113 | Одобрение: -3867
Първо изчистете боклука в себе си и около вас, който не е никак малко. Визирам вечно мрънкащите човекоподобни маймуни. Те ще се досетят сами.
3
1
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 39908 | Одобрение: 9583
Ще изчистим БОКЛУКА Борисоф и ОПГ ГЕРБ от България - БЕЗПЛАТНО
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама