Борисов инспектира строителните и ремонтни работи на бул. "Васил Левски" във Варна (снимки)

10.08.2018 / 11:29 12

Снимки: МС

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните и ремонтни работи на бул. "Васил Левски" във Варна, съобщиха от правителствената пресслужба.

Това е най-големият инфраструктурен проект в града, като за изграждането на новото трасе от ул. "Подвис" до ул. "Девня" правителството отпусна 80,5 млн. лв. Други 4,5 млн. лв., осигурени от държавата, са за пробива на бул. "Сливница", като с реализирането на проекта ще бъде осигурен бърз достъп до автомагистрала "Хемус". Ремонтът на съществуващата част от булеварда се финансира по ОП "Региони в растеж".

След завършване на булевард "Васил Левски" ефектът ще бъде облекчаване на движението в града, намаляване на задръстванията, извеждане на трафика извън централната градска зона, както и бърза връзка от летището към курортите. Премиерът Борисов ще посети и района на "Аспарухово", където са завършени ремонтът и разширението на ул. "Мара Тасева", а в момента се ремонтира бул. "Народни будители".

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
4
.. (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тролчетата на Цецо Крадецо защитаващи корупцията и кражбите на правителството се включиха - джаскат минусчета !!  Усмивка  Шушумиги....
12
4
.. (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дали е най-големия проект, не знам.... но е най-скъпия !! 80.5 млн. лв. за 3 км. път !! Както искате - така го смятайте... по колко милиона се строи на километър..... 27 млн. лв. на километър !! Всичките им обществени поръчки са такива, смърдят на мърша и корупция, а фирмите - са едни и същи, и схемата е една и съща: Съответните милиони (комисионна) заминават по направление - черната каса на ГЕРБ (за купуване на избори) и личните им банкови сметки.....
9
5
Неразбрал (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Когато Боко даде парите за булеварда ,му обещаха да е готов на 15август,пък той е след 5 дни, ама не би......Сега излиза че гербаджиите наистина много лъжат и затова Боко се прави на "Ни чул, Ни видял".Той ще се окаже че е по голям смешник и от Луи де Фюнес.
10
6
.. (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Какво ще инспектира тоя толуп, като от нищо не разбира.... инспектира (стои отстрани, чопли семки и гледа работниците) !! Всимай една лопата и почвай да копаеш, свиньо.... за половин година, работа за 2 лв. не си свършил, дебил !!
8
7
W (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НАЙ МРЪСНИЯ ГРАД В БЪЛГАРИЯ,ВАРНА,ПОСРЕЩА НАЙ ГОЛЕМИЯ БОКЛУК В БЪЛГАРИЯ,БОЙКО......Ухилен
8
3
Марио Ангелов (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Затвор за крадците!Ангелче
15
6
Mercedupe (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Боко и ти Потник, тръгнете си с мир! През 2013, Тикво ти направи така да изглежда, че са те свалили, но повярвай - няма да ти се иска да изпиташ от любовта на народа, която ще се излее като река, така както река тече по настоящите изкопи на бул. Левски!
14
4
Варна (преди 5 дни)
Рейтинг: 33523 | Одобрение: 16638
Бойко махни веднага Портних. Ще ускори падането ви от власт колкото повече го държиш
7
4
Олег (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Това е най-голямата река в североизточна България!
12
2
ПИТАНКА (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ ЗА ПРОБИВА НА СЛИВНИЦА
12
3
07 (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 Ремонтът на съществуващата част от булеварда се финансира по ОП "Региони в растеж" - не е вярно. Парите ги дава Бойко Борисов - нали сам той казва това.
24
4
тиква цигулка (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
да го инспектира и след година,когато ще започне основен ремонт на новата придобивка
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама