Борисов разкри кой пръв се е сетил за рождения му ден, не е българин

13.06.2018 / 17:53 10

Снощи в 12:01 първият, който ме поздрави за рождения ми ден, беше Ципрас. Това каза премиерът Бойко Борисов на аудиенция при Патриарха на Ерусалим Теофилос Трети (Патриарх на Светия град Ерусалим, на цяла Палестина, Сирия, Арабия и отвъд река Йордан, на Кана Галилейска и Светия Цион). На рождения си ден Борисов е на посещение в Израел, предаде Блиц.С Happy Birthday и торта посрещна президентът на Израел Реувен Ривлин българския премиер. Двамата разговаряха при посещението на министър- председателя в Йерусалим в деня, в който Борисов стана на 59 г. След официалните приветствени думи президентът запя детската песничка за рожден ден, а в залата бе внесена торта. „Понеже много одъртяваме и гледах да го мина в работа този ден“, обясни Борисов на Ривлин защо в този ден е в Израел.

Българският премиер се срещна с президента на Световния еврейски конгрес Роналд Лаудер. След това Борисов разговаря и с израелския президент Реувен Ривлин. Лидерът на парламентарната опозиция Исаак (Бужи) Херцог даде работен обяд в чест на премиера Бойко Борисов. В програмата бе предвидено поклонение в Божи гроб и аудиенция при Патриарха на Ерусалим Теофилос Трети (Патриарх на Светия град Ерусалим, на цяла Палестина, Сирия, Арабия и отвъд река Йордан, на Кана Галилейска и Светия Цион). Вечерта ще има коктейл в чест на българския премиер Бойко Борисов.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
оху боху (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПАМЕТТА ВИ Е КЪСА, ОРЕШАРСКИ ПОМНИТЕ ЛИ ГО, СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, ЦАРЯ, АМИ КОСТОВ, КОЙТО РАЗПРОДАДЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С БОНОВИ КНИЖКИ. ИЛИ СТЕ МАЛОУМНИ И НЕ СИ ПОМНИТЕ МИНАЛОТО ИЛИ СТЕ ДЕЦА, КОИТО ТОКУ ЩО СА ПОРАСНАЛИ И НЯМАТ ПРЕДСТАВА КОЙ И КАК Е УПРАВЛЯВАЛ ПРЕДИ. 
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Има ли по-тъп министър председател от българския Бойко Борисов! 92% отговорили отрицателно и предложили единицата за тъпотия да се казва "ЕДИН БОЙКО"!
2
1
македонскийо патриот (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 не си чешете езиците сбалканскийо гений оти султана го забременил и чекаме да роди султанче,ако  вземе да пометне чавето,жална ви майка,ако знаете с къв зор се заклещиха,сакън да не пометнеоти ше е жалко за семето
5
0
1 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
а хнарода сетили се че слънцето игрява от гъзъ му / оставка бе дебил / цял свят ти се смее и се базика с тебббббббббббббббббббббббббббббббббббб
6
1
Кънчо Кур-дов от Симитли (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Днес целият  Симитли е потънал в мъка!!!!  Такова грандиозно тържество бяхме му подготвили на бат'боко, а той забегна в Израел!!!!   Сега се чудим какво ще го правим тоя варел с вазелин!!!
6
1
БАЙ ХОЙ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И Бай Ставри не те е забравил ! И той ти пожелава "за много години!" и те чака ! 
8
2
Mercenary (преди 7 месеца)
Рейтинг: 33322 | Одобрение: 10942
Мечо Пух попитал Прасчо: " Ти, кога ще ми върнеш парите?" - "Кои пари?" - "Тези, които ти дадох назаем." - " Ами, ти когато ми ги даде, те нали станаха мои. Защо да ти ги връщам?" - " Ах, ти, циПрасчооо ... !"
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Усмивка
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много въпроси към Борисов има относно ролята на Радев, питат каква му е ролята в управлението на България, само като говорител на опозицията ли се изживява има ли други фунции или е само нотариална кантора да подпечатва законите на Парламента и да ги пуска за печат в Държавен вестник?
2
4
Горкия (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Намусен
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама