Борисов с важна новина във фейсбук! Той иска...

11.02.2017 / 00:04 7

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също се похвали с програмата на ГЕРБ, която бе представена днес от партията на избирателите. Във фейсбук страницата си той призова симпатизантите да я прочетат и да я коментират, както и да дават свои предложения за още точки или редакция на някои.

Той публикува и линк към програмата на страницата на партията в интернет, където е качен редактиран вариант. В него вече липсва спорното мото "Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията", което разбуни духовете в социалните мрежи днес и бе определено, като доста слабо, и явно не се е харесало и на самия бивш премиер. В новия вариант на програмата въпросното изречение е премахнато, тъй като така или иначе то нямало да е лозунг на ГЕРБ за изборите, както по-рано съобщи ексклузивно за ПИК и Тома Биков.

 

 

 

"С моите колеги работихме в последните няколко дни по програмата на Политическа Партия ГЕРБ. Обобщихме важните приоритети в секторните политики, които се обединяват в една обща цел - да надградим направеното от нас, да доусъвършенстваме политиките си за развиваща се България, да отговорим на новите очаквания на хората, като същевременно нашите идеи да бъдат напълно реалистични.

Всичко в тази програма е възможно да бъде изпълнено, тук няма популизъм, няма лъжи. За нас обаче е много важна обратната връзка с всички Вас. Ето защо днес публикувахме работен вариант на програмата и ще Ви бъда благодарен, ако отделите от времето си и прочетете поне секторите, които лично Вас Ви интересуват. Моля, изпращайте Вашите коментари, забележки, предложения или препоръки на този имейл адрес: programa@gerb.bg 

В следващите дни ние ще прочетем всичко, което Вие ни предложите. Така, заедно с Вас, ще изградим програма за развитието на България, която трябва и можем да реализираме. Вашият глас е важен за нас, важен е за България. Благодаря на всички, които ще се включат!", написа бившият премиер и лидер на ГЕРБ в странизата си във фейсбук, призовавайки симпатизантите на партията да участват лично в изработването на програмата.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
24
7
Karamel (преди 6 години)
Рейтинг: 20896 | Одобрение: 10501
Лозунгът само да ви беше проблема! Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама