Борисов цитира какво пише в Корана за строителството на пътища

20.12.2016 / 16:05 9

Снимка: Булфото, архив

Премиерът в оставка Бойко Борисов цитира текстове от Библията и Корана на откриването на изградените 4 километра от обходния път на Смолян.

"Тоя, който строи земята, да я постеле за вас и прокара там пътища за вас", прочете министър-председателят пред множеството. Той допълни, че този текст от Корана му е посочен от районния мюфтия на Смолян Неджми Дъбов, съобщава БНТ, цитирана от OFFnews.bg.

"В Библията пише ли нещо за пътищата? В Корана го пише. Хора векове преди нас са преценили, че там, където има пътища, има бизнес, има растеж", заяви министър-председателят в оставка. От Библията той цитира фразата "Няма добро ненаказано". Така че от това, което чух /за изграденото в област Смолян през последните две години/, заслужаваме си това, което ни се случва, допълни Бойко Борисов. Добре, че в Корана пише, че който строи пътища, е добре", заключи Борисов.

На откриването на пътния участък присъстваха министърът в оставка Лиляна Павлова, председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов, областният управител на Смолян Недялко Славов, кметът Николай Мелемов. Пуснатият в действие участък от главната пътна комуникация бе осветен с водосвет, отслужен от свещеници от Смолян. Гост на церемонията бе и районният мюфтия Неджми Дъбов.

Изграждането на главната пътна комуникация на Смолян е част от лот 14 по проект "Транзитни пътища V". Участъкът е с обща дължина 3.4 км. Започва от митницата в кв. "Устово" и завършва при местността Бункера на кв. "Райково". Със строителството на пътната отсечка ще се осигури връзка на пътя Асеновград - Смолян и пътя Смолян - Рудозем като се избягва преминаването през кв. Устово на Смолян.Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Исмет Манафов (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Най-после бат'боко тиквата се престраши да си признае, че му е харесало да го "лузят" манафите!!!!   Отдавна трябваше!!!!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Той е направил морските пътища без асфалт, въздуха за смелите и равните площи за да си ходим лесно на гости. ОЧЕВИДНО нашият Създател е ПРОТИВ да се прокарват пътища от ДРУГИ, освен от НЕГО- рушейки красотата на Съзиданието. 
7
0
ЛОШ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БОКО МАМЕ ТИ ЛИ НИ СТРОИШ ПЪТИЩА ИЛИ СИ ИЗПЪЛНИТЕЛНО ЛИЦЕ НА НАРОДА И НАРОДА СИ СТРОИ ПЪТИЩАТА ОТ ДАНЪЦИ, ТАКСИ И ГЛОБИ , А ПОМИСЛИ ПАК !?
5
0
ПЕТРОВ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ХИТЛЕР ЯВНО Е ЧЕЛ КОРАНА,ЗАЩОТО Е СТРОИЛ МАГИСТРАЛИ КОИТО ОЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ.НАШИЯТ ФЮРЕР КРАТУНКАТА СЪЩО ЗАПОЧНА ДА ЧЕТЕ КОРАНА, ГЯУР НЕЩАСТЕН КОРАНА ЩЕ МИ ЦИТИРАШ.
7
0
с (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
колко бил прост
9
0
Karamel (преди 9 месеца)
Рейтинг: 20696 | Одобрение: 10511
О, свещена простота! Пардон - в неговия случай си е чиста простотия!
10
1
motoristka (преди 9 месеца)
Рейтинг: 55850 | Одобрение: 27925
С тези думи доказва, че отдавна е сложил фес... Болест Пффффф....Гняв Излиза, че правят пътища за да могат любимците им мигранти да се движат лесно.... Тиква проста!:alien:
8
0
SS (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Резняк.
18
1
kris (преди 9 месеца)
Рейтинг: 105061 | Одобрение: 39861
Американците би трябвало да са чели Корана , иначе нямаше да построят толкова пътища , че и без дупки......Римляните на времето и те.......Добре е , че има Коран , значи , че ако го нямаше ,само по магарешки пътечки щяхме да караме  ! Браво  бе , умник !
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама