Борисов в ефира на Нова тв: Страшно съм притеснен за България! Добрите отношения с Турция са най-важни! На границата е война

12.08.2016 / 08:18 12

Кадър Нова тв

25 000 души сме върнали от границите – спираме, връщаме, спираме, връщаме, хора без документи. На границата е война. И тези хора, и бизнесмена, който е заподозрян, че е помагал на Гуллен за преврата в Турция, са върнати по един и същи начин – без разлика. Това коментира премиерът на България Бойко Борисов в ефира на Нова тв.

Остава впечатрение, че е направено нещо против закона, но не е така, допълни той.

Притеснен съм за България. Трябва с Турция да градим възможно най-добри отношения – мигрантската вълна в никакъв случай не трябва да я допускаме в България. Ако ще да ни вземат главите на всички!, коментира Борисов.

Възложил съм проверка на министър Бъчварова, ако трябва да се уволни някой, да се уволни. За мен този човек е един от всички 25 000 нелегални мигранти, посочи той.

Трябва да направим така, че Турция трябва да ни третира по по-различен начин от всички други държави. Ние сме първата страна, в която ще се върнат бежанците. Става въпрос за стотици хиляди. С едно кимване на глава се взимат такива решение, посочи премиерът.

Когато Турция казва, че ще залее Европа с бежанци, това означава - ще залеем България! Ще залеем България. Навсякъде другаде има телени огради - ве демогратиратична Европа. Това е заплаха, пряка заплаха единствено за България!, коментира Борисов.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
25
3
Karamel (преди 3 години)
Рейтинг: 20785 | Одобрение: 10490
В неговия случай - слабостта на словото е слабост на ума!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама