Босът на Славия: Ако имаше още 4-5 отбора като Лудогорец, финансови независими, футболът ни щеше да е на по-високо ниво

30.06.2020 / 20:23 1

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: Телевизия 7/8

Ако имаше още 4-5 отбора като Лудогорец, финансови независими, футболът ни щеше да е на по-високо ниво. Това заяви босът на Славия Венцислав Стефанов в „Студио Хъ” по Телевизия 7/8.

Вярно е, че Лудогорец продаде футболисти и спечели пари от участие в евротурнирите. Но основно при тях е финансовата независимост, която Домусчиев осигури. А, ние другите отбори, се борим с подръчни средства, да изкараме някой футболист, за да го трансферираме и да получим пари за издръжката, допълни Стефанов.

Докато аз съм президент, в Славия ще се налагат млади футболисти и наши юноши. Дори Загорчич ми призна, че ако нямаме шанс за Европа, ще направи състав, в който от номер 1 до номер 11 всички ще са юноши на Славия. Не искам нашите клубове да издържат чужди граждани, след като виждам, че нашите момчета в Славия са равностойни на чужденци, които получават 30 000 – 40 000 евро, докато нашите момчета вземат 3000 – 4000 лева, каза още Венцеслав Стефанов.

На спорта трябва да се дават пари, а не на президентите. Те като са станали президенти, са си направили сметката. Трябва да се дават пари, за да се направят стадиони, защото ние единствени но Балканите нямаме стадиони. Дано бъдещето бъде благосклонно към спорта и към футбола най-вече, защото аз съм вътре в тази нива, дето се вика. Защото футболът е Цар футбол, това е една магия, завърши Стефанов.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
MrBean (преди 2 седмици)
Рейтинг: 33826 | Одобрение: 5091
Венциславеее,какво разбираш под"финансово независими като Лудогорец"? Нали утре гела ще настъпи мотиката и...няма Лудогорец...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама