Боян Дуранкев: Богатството на една държава се брои с броя на детските колички в нея, а не с броя на скъпите автомобили

16.05.2019 / 08:27 2

Кадър: Нова Тв

"България трябва чрез своите евродепутати да можем да каже стоп на регламентите на ЕС, които налагат хаос." Това каза Румен Петков от "Коалиция за България" в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Трябва да се наложи мораториум върху купуването на нови изстребители, защо трябва да пропилеем 2 млрд. Трябва да има друга стъпка за гарантиране на мира. В България не трябва да има нови военни бази и атомна енергия", добави Петков.

"Трябва да има съгласие за Европа на различни скорости. България и Румъния трябва да догонят европейските държави, трябва да има единна европейска минимална заплата. Чрез фондовете за регионално развитие трябва да се мисли за по-бързо развитие на източноевропейските страни. Ниски заплати означава лоши инвестиции, трябва да има динамика. Трябва да се промени не само европейската, но и данъчната и фискална политика на България. Богатството на една държава се брой с броя на детските колички в нея, а не с броя на скъпите автомобили", каза Боян Дуранкев, водач на листата за евроизборите на "Коалиция за България".

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
NANSI (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1292 | Одобрение: 527
БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!! БРАВО, Г-Н ДУРАНКЕВ!!!!
0
7
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42268 | Одобрение: -47722
Какво богатство е да правиш дебилчета в колички? Богатство е когато населението е образовано и с високо развити мозъци, а не да се хилят дебилно в голфове, а тиквите им да са празни и на 30 години да мучат като крави!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама