Бойко Борисов: Бомбите в Пловдив бяха чудовищни, по-страшни от тези в Сарафово

12.06.2019 / 11:29 1

Кадър: Канал 3

"Антитерористичен център се подготвяме да направим на едно място, да се концентрират службите, не че сега няма, но след случая в Пловдив, сутринта имахме съвет за сигурност, участваха и хората на президента, имаме отделени средства, намерили сме място, много тихичко ще го направим."

Така премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти създаването на антитерористични центрове, както обеща вътрешния министър Младен Маринов. Борисов направи изказването си след церемонията по връчването на нови 203 полицейски автомобила за нуждите на МВР. Колите са закупени със средства от бюджета на МВР, поясни Младен Маринов, пише izbori.bg.

"Този център работи и в момента, но така както в Щатите е направен, айде и в Русия, да угодим и на другите, които се интересуват. Сега анализатори се изказаха по случая, има един, дето се вика джебчийка не е арестувал, а сега дава идеи по медиите, ще му спестя името. Искам да поздравя всички медии, които се съобразиха с това, което МВР помоли да не се изкушавате в жълтенията, да не съобщавате личните данни на момчето и семейството му. Всеки може да разбере кои са хоратга, въпросът е да не се използва изкушението,да се оповестяват имена. Ние не можем да скрием случая, защото той влиза в съда, моля да си мерите приказките", обърна се той към репортер, който попита защо не са скрили случая.

Борисов поясни, че бомбите, намерени в Пловдив са били чудовищни, мръсни бомби и са по-страшни от тези в Сарафово.

В момента правим последните промени, за да падне мониторинга от ЕК, обяви още Борисов.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
7
Уйо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 37259 | Одобрение: 7974
ББ не знае на какво се вика "мръсна бомба"

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама