Бойко Борисов: Няма държава в света, приложила повече мерки от нас

13.03.2020 / 11:16 4

Снимка: Булфото

Няма държава в света, която да е приложила повече превантивни мерки от България в опит да ограничи коронавируса. Това каза премиерът Бойко Борисов пред депутатите в парламента днес, призовавайки и за нови законодателни промени, касаещи нарушителите на карантинния период, пише "Канал 3".

“Нито една държава не е приложила повече мерки от нас. Искам да дадем добър знак на народа, че в критични ситуации сме готови да се обединим“, каза Борисов. “Искам да предвидим мерки срещу хората, които недисциплинирано не спазват забраните. И в момента законодателството предвижда 1 година затвор за хора, които не спазват подобни ограничения“.

Министър-председателят призова държавните институции да не затварят напълно гишетата си, за да не се стига до пълно парализиране на икономиката.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
ас (преди 3 седмици)
Рейтинг: 30728 | Одобрение: 10748
да бе да ако бяха положили реални мерки не само на хартия нямаше да има епидемя. вмесо да приказва глупости що не каже за къщата в барселона???
0
0
Violin Ivanoff (преди 3 седмици)
Рейтинг: 413 | Одобрение: 23
Трябва да се пусне инструктаж как евентуално болните да предпазват останалите също. Надявам се ББ & Сие да пуснат някакво видео! Ушива се платнена маска, добавяте вътрешно отделение, като малко джобче с отвори отляво и отдясно. В това джобче за филтър можете да ползвате почти всеки non-woven fabric! Non-woven fabrics са: тоалетна хартия, кухненска хартия, изсушени (изсъхнали) мокри кърпи! Вземете мерки докато е време и докато не сте починали от колабирал бял дроб! Няма кой да ви опява после даже. 
3
0
бачо Кольо (преди 3 седмици)
Рейтинг: 3732 | Одобрение: 1197
Тоя пак се изхвърля кат чекия на мокър пясък! Ма то простотията мирно не стои!
Колкото повече,толкова повече!
4
0
Варна (преди 3 седмици)
Рейтинг: 71746 | Одобрение: 35636
Лъжец. Освободи хората от данъци и ипотеки като в Италия и Франция.
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама