Бойко Борисов пред народа: Яд ме е, срам ме е! Грешката е моя!

03.05.2019 / 21:13 37

Кадър БНТ

Какво да ви кажа - и мен, като всички, ме е яд! В момента точно това правим  - искаме изход от скандалите. Затова всеки попаднал в такава ситуация, всеки, който не е мислил с главата си, или всеки, поддал се на манталитета си, или решил, че всичко му е позволено - да си понесе най-тежки наказания и отговорности. Защото подаването на оставки и махането от всички държавни постове на десетки хора в момента е половината от работата. Аз мога да гарантирам на българските граждани, че няма да остане ненаказан човек. В момента МВР, прокурорите също действат, една програма, която извън големите курорти, която даваше прекрасна възможност на тези наши китни наши природни забележителности да се направят къщи за гости и да идват българи, чужденци, само че някои тарикати решили да се възползват от това. Това коментира премиерът Бойко Борисов в предаването "Панорама" по БНТ.

Или ще върнат парите, или ще им бъдат конфискувани, а тези, които са злоупотребили им се търси наказателна отговорност. Това мога да гарантирам на българите. Яд ме е, срам ме е, грешката е моя, защото аз нито веднъж не отидох на гости на нито един мой министър, колега, кмет, областен управител, нито веднъж. Ако бях отишъл  да видя, със сигурност щях да взема много по-рано мерки. Тук искам да благодаря на свободните мидии в България, защото те показаха, че са свободни и със своите разследвания показаха много недъзи. Трябва да ви уверя, че докрай ще бъде направено всичко, за да се възцари и справедливостта, и всяка една злоупотреба. За 1 лев да е - ще бъдат върнати или конфискувани. И това се прави в момента, коментира Борисов.

Няма как да знам кой къде живее. Може би е моя грешката, защото съм го допуснал. Всеки си попълва данъчната декларация и всеки си носи отговорност. Аз съм се родил и живея в къщата си в Банкя - там живея и там ще живея докато умра. Колко ми остават -  10-15 години, ще живея там, посочи той. 

Аз не съм позволил един лев да се даде за къщата, в която живея, допълни той.

Така че единствен изход от ситуацията е справедловист, коментира Борисов последните скандали. "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33840 | Одобрение: 4705
Ко викаш ко ? Албанска пацавура.Ухилен
8
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33840 | Одобрение: 4705
Многоизреченийният албански капут днес го навряха в кучи гъз , ама мърда още.:blink:Ухилен
6
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33840 | Одобрение: 4705
Албански гейтак, мърдаш ли още ?Ухилен
10
13
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 44843 | Одобрение: 10153
Нексус, щом комунизмът е в миналото и го мразиш, защо си за комунистите от ГЕРБ, да еба майка ти тъпа, албанска?
7
6
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
Ей хората се събуждат! Браво , некси как си хахаха ?
5
3
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33840 | Одобрение: 4705
Откачения албански гей пак го изтърваха.Ухилен
9
4
upsurt (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1660 | Одобрение: 380
Съществото с гръмкото име neXus,Вие наистина ли сте толкова глупав,или прекалявате с някои преследвани от закона стимуланти,защото коментарите Ви са по-нещастни от тези на вашия лидер,накогото виждаме,че с удоволствие ближете задните части? Тъй като предполагам,че сте млад човек,трябва да се спрете,защото скоро ще трябва да ближете други задници, а пък то един език сигурно не стига за всички.Не знам,а не ме и интересува,но всички тук във форума не Ви понасят,меко казано,а се появиха и желаещи да ни отърват от Вас/каквото и да значи това/. Както се казва-другото Вие можете и сам да си го свършите! Хайде останете си със здраве! Нещастен селски дебил!
8
8
Rbar5701 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1212 | Одобрение: 407
слушай пич ,ако тия неща,които пишеш бяха верни,комунистите щяха да ги повтарят по цял ден,за доган не Бойко му сложи охрана,а тия преди него,а това ,че хората от властта крадат ,това е така,но при всяка власт,тия преди тях не крадаха ли,трябва закони жестоки които да се спазват,всеки знае,че най големите в корупцията са съдиите
16
7
Oкраден роб (преди 1 годинa)
Рейтинг: 537 | Одобрение: 387
Кое му е честното?! Да разхождаш бистришките футболисти с държавен самолет, не е ли кражба?! Да разхождаш чалга певици с държавен самолет, не е ли кражба?! Да осигуряваш държавна охрана на Доган и Пеевски, не е ли кражба?! Няма кражба, далавера или простотия в която тази имитация на министър-председател да не участва. Краде се от пътища, краде се от пенсии, краде се от здравеопазване, краде се еврофондове, краде се от всичко и от всичко ни. И с крадените пари пари си купуват къщи, луксозни апартаменти с асансьори в спалните, тераси, мезонети, тризонети и др. Изкупиха България герберастките крадци.
7
19
Rbar5701 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1212 | Одобрение: 407
Бойко е честен човек,със сигурност не е крал,за разлика от комунистическите изчадия,които заедно с фесовете обраха всичко ценно от България и нагло прехвърлят кражбите си върху Борисов,а за останалите в ГЕРБ не може да се каже,че са честни
22
8
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33840 | Одобрение: 4705
Скоро ще има наритани герберсти и тъпите им тролове.
25
7
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 32833 | Одобрение: 11088
ако наистина иска да накаже виновните защо не хвърли цветанов в затвора? или плаче само пред камера да сабуди малко симпатия.
31
9
4udovi6teto (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27743 | Одобрение: 7958
Късно е, либе, за китка. Оцапани сте до уши! Гняв
Валери Станков
35
9
Цвъсансьорът (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Тодор Живков бил прост, а?! Ами той направо е нобелов лауреат, пред "умника" Борисов. Дали е буден или спи, на Борисов изреченията му са като бълнуване. Ужас. Несвързани изречения, нечленоразделна реч, плезене, облизване, фъфлене, мънкане и хъкане. Ама когато, заедно с неговите герберастки крадливи дружки, трябва да откраднат нещо от народа, тогава всичко е без заекване. Гладко и без прекъсване.
42
6
горан (преди 1 годинa)
Рейтинг: 4556 | Одобрение: 2081
българите вече не вярват на сълзи
38
9
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33840 | Одобрение: 4705
Честната Калудка . Ухилен
35
15
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
Този пребоядисан комунистически боклук изкъпахте ли го бе ? Папата няма да го гали по тиквата ако това чакате !
53
10
Морски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19070 | Одобрение: 7080
Ами Бойко има начин..върни Крумовите закони,отрежи стотина,или хиляда ръчички и остави тая песен любовна за проКУРатурата..ако искаш хората да те харесат!
54
14
Bg-Аплодисменти (преди 1 годинa)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
Водачът на герберастката крадлива банда, освен че разгради и ограби държавата, ами и е ядосан, че е пътник, а пък има още за крадене.
54
13
4udovi6teto (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27743 | Одобрение: 7958
Гледам - синджира се връща, козата я няма. Егати енигматичния премиер! Ухилен
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама