Бойко Борисов смая Южна Корея: Комунистите ни забраняваха Таекуондото и тренирахме тайно. Маскирахме се като танцов състав

25.09.2019 / 11:06 8

До 90-те години по време на режима беше забранено таекуондото и ние тренирахме нелегално. Нашият боен клуб беше маскиран като танцов състав.  В профсъюзният дом на културата „Георги Димитров“, вместо танци тренирахме таекуондо.  Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Световната централа по таекуондо KUKKIWON, предаде "Топновини".

„После вече като дойде Демокрацията младите се  разделиха. Вие направихте геройство. Самият аз не съм вярвал, че таекуондото ще стане олимпийски спорт“, заяви премиерът. На срещата присъства и президентът на българската федерация по таекуондо Слави Бинев.

„За радост сега и в България, много млади хора тренират. Имаме  медали от всички първенства“, подчерта Борисов.

По думите му принципите на таекуондо са интересни, както и по борба, бокс и по джудо. „Да не се плашиш от силния и да уважаваш слабия. Да дадеш още една крачка назад пред противника. Да му дадеш шанс, да го обмислиш. Това е идеология, която във съвременния свят е изключително важна и в политиката“, каза премиерът Борисов.

„Сега вече е идеално, вече е добре. Тренировките едно време бяха като тайнство 1985-1986 г., там някъде го помня".

„България и Кореа споделят една обща съдба на таекундото. В тази област нашите отношения са изключително близки", заключи премиерът."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
3
robotron2000 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 28510 | Одобрение: 5650
Ние учехме карате, паралелката бяха само отбрани, не даваха на кой да е да влезе, може би са подбирали не побойници или буйни деца!!, нямаше право да говорим за това на другите, или да разпространяваме това учение извън паралелката..  :wassat:  но това е нормално, за да станеш учител, се изисква да хванеш философията на каратето!!! А философията беше, да се използва само за самозащита, и никога не за нападение!
16
3
MrBean (преди 8 месеца)
Рейтинг: 30194 | Одобрение: 4719
Лъжец!  Още през 1985та в Бг вече беше прочутия Ким и обучаваше из София.
36
10
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 74498 | Одобрение: 36278
Поредна пълна глупост, но Борисов е известен с неверните си твърдения и исторически свободни съчинения, както за страната, така и за собственото си минало. Чак се чудя дали наистина е живял в България като го слушам. Само тук е достатъчно да се провери, че никога не е имало такава забрана в България. Даже комунистите го вкарват през 1985 г. от Северна Корея и идват майстори да правят школа. Та на Бойко глупостите не трябва да се приемат насериозно.
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
39
5
ДИВАКА (преди 8 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ТАЕКОНДОТО Е ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТО ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ 1985 ГОДИНА..ЛОШИТЕ КОМУНИСТИ ГО РАЗПРОСТРАНЯВАТ ПО КЛУБОВЕ,КАЗАРМИ И ДР.СПОРТНИ ДРУЖЕСТВА..ТОЯ МАЙ ХВАЛИ КИСЕЛОТО МЛЯКО..А ТЕ ГО ЗНАЯТ ОТ 60 ГОДИНИ..КРЕТЕН..И ТОЯ ДЕБИЛ Е ПРЕДМЕТИЕР НА ТЕРИТОРИЯТА..СРАМ И ПОЗОР..КОГАТО НЕ ЗНАЕ ..ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ПРЕСТОРИ НА ГЛУХОНЯМ..ИДИОТ..Изплезване:devil:Ухилен ЯВНО И СЪВЕТНИЦИТЕ МУ СА ОСТРИ ТИКВИ..
43
7
batkojoro (преди 8 месеца)
Рейтинг: 5103 | Одобрение: 2228
Ама от де му идват на ъкъла незнам. Тези бисери ги черпи с пълни шепи,направо ит извора!УхиленУхиленУхилен
47
3
Орман (преди 8 месеца)
Рейтинг: 7441 | Одобрение: 2946
Та ти беше част от тях. Преди години ти заяви, че никога няма да си върнеш партийния билет... СРАМ!!!
47
7
Blue hills (преди 8 месеца)
Рейтинг: 28002 | Одобрение: 12517
аз съм смаян всеки път, когато каже нещо
46
5
айки (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15753 | Одобрение: 6008
    този няма да спре да се излага ....пак е приказвал простотии.....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама