Бойко изригна: И на мен не ми стигат доходите! Никога за заплати толкова пари не са давани, аз от 17 години не съм...

27.07.2018 / 12:08 38

"За Господ това, което правим, е малко. Сега ще разширим и парка, виждате колко красиво става. Нашата е лесна - показваме и документираме. На жълтите павета е важно какво ще кажат, но е важно и какво ще кажат в цялата страна".

Това каза премиерът Бойко Борисов в Бяла, където беше посрещнат от жителите на града и присъства на откриването на храма "Св. Панталеймон" заедно с Цветан Цветанов, съобщава Блиц. 

"Няма училище, няма детска градина, това, което се случва, никога не се е случвало. Никога не са били отделяни толкова пари за заплати. Да, не са достатъчни доходите, и моите не са достатъчни, и милиардер да питате, и на него ще са му недостатъчни.

"Убеден съм, че заплатите ще започнат да се вдигат и в частния сектор", категоричен е Борисов.

"Знаете, че патриархът не е много добре. Той плака, когато му казах, че ще правим тази църква", каза премиерът. 

"Да не говорим, че трябват още 300 000 за катедралата във Варна. Тези хора идват заради вярата в Господ, не можем да ги накараме насила да дойдат. На нас празнодумството не ни е присъщо", допълни Борисов. И още: "Дадохме и 1 милион за Троянския манастир. С 3 мога да мина, но богословие мога да завърша".

Премиерът коментира и темата за чумата. "Водиха се много спорове, мина се прага на доброто възпитание. Помните миналия петък какво постигнахме - споразуменията за бежанците. Справихме се с този бич, който в момента цепи Европа по шевовете. Това е заради приятелството ни с Турция. В момента Порожанов е по границата. Изпратил съм полицаи, за да се опитаме да предотвратим чумата по свинете".

"Правихме и грешки, всички в парламента. Заради газовата директива ние бяхме докарали преговорите докрай. И парламентът по някой път си променя на 360 градуса мнението. Понеже държавата ни е обща, когато има по-добро решение, изобщо не е страшно да си промениш предишното. Единствената ми забежка е относно личните коментари и обиди, иначе споровете, дискусията - това е прекрасно, защото има реална опозиция, реално мнозинство", коментира премиера сблъсъците в парламента. 

"Не съм излизал в отпуска в последните 17 години - когато съм бил премиер, кмет или главен секретар", каза още Борисов. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
10
kris (преди 5 години)
Рейтинг: 327323 | Одобрение: 50973
Обява на ГЕРБ за семинар в НДК : "Как да се предпазим и да не станем жертва на мошеници" - Семинарът се отменя, билетите не подлежат на връщане.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
15
0
Blue hills (преди 5 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
охльо бохльо - тигре, с какви проблеми се бориш, мойто момче, че ми стана смешно?!!
18
1
mutagen74 (преди 5 години)
Рейтинг: 1827 | Одобрение: 402
И с кои точно проблеми си се преборил бе,ОХО БОХО??!
22
11
kris (преди 5 години)
Рейтинг: 327323 | Одобрение: 50973
Българи от градчета и селца, пенсионери и деца със спестовни касички....Да събираме помощи, че изтървахме Бащицата....Завалията е на бобец, овесена каша и картофи.....и той като Босия изнемогва от глад.....! Да събираме парички, че изтървахме коня в ряката......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
21
2
mutagen74 (преди 5 години)
Рейтинг: 1827 | Одобрение: 402
Ей,ОХО БОХО,май ти си правен в анус,личи си,излезнал си от правото черво на някоя мангалка от Максуда!Тъпак!
29
1
mutagen74 (преди 5 години)
Рейтинг: 1827 | Одобрение: 402
Ми да ти дам телефона си да ми звъннеш.щи дам безлихвен заем,щом не ти стигат парите...ТИКВОЧ!!!
16
0
Mercenary (преди 5 години)
Рейтинг: 47466 | Одобрение: 11156
Господ Бог може всичко ...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама