Божков от Дубай: На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Утре в 8 ще направя предложение за бъдещето на "Левски"

19.05.2020 / 15:23 5

"От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници. Ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на футболен клуб "Левски". Това написа в своята Facebook страница Васил Божков. "Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин", убеден е бизнесменът, срещу когото българската прокуратура повдигна редица обвинения, предаде Актуално.

"Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов - НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите.

На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са, за да се спазват", категоричен е Васил Божков.

"Утре в 08:00 ч. ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на футболен клуб "Левски", съобщава той и завършва с "Бъдете здрави!".

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Tито (преди 3 години)
Рейтинг: 23443 | Одобрение: 3398
Мачкай, Череп! За авера ти, Влади ако може, килия на приземен етаж, че го е страх на високо, при земетръс.
2
0
MrBean (преди 3 години)
Рейтинг: 134720 | Одобрение: -1925
Чери,на к'ъв се правиш,и кой съд ще ги накаже? Този който те издирва ли?
3
0
Чичо (преди 3 години)
Рейтинг: 43352 | Одобрение: 6487
Докъде ни докараха герберасите, вкупом да симпатизираме на Божков.
5
0
Варна (преди 3 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
така трябва. всеки да си понесе отговорността
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама