Булклийн сървиз ЕООД очарова столичани с топ услуга! Перфектното почистване на мека мебел стана хит в София

13.10.2018 / 20:58 0

Невероятен успех има във София една от многото професионални услуги, които предлага „Булклийн сървиз ЕООД“. „Явно в столицата всички държат на идеалното състояние на меката си мебел, затова се обръщат към нас“, сподели основателят на фирмата  Явор Митев. Той е доволен, че може да предложи най-високото качество на този специфичен елемент от почистването на дома или офиса. Коментарите на доволните клиенти всъщност може би говорят най-добре:

 

„Много съм доволен от услугата „Пране на мека мебел“ – извършена в упоменатия час, служителят беше приветлив, а диванът ми беше качествено изпран и изсушен. „

„Препоръчвам! Изключително съм доволна от услугата, която получих от фирма „Булклийн Сървиз“. Мъжът, който извърши услугата, дойде точно в уговорения час, много старателно и с внимание към всяко петънце изпра всички мебели. Препоръчвам фирмата на всеки, който има нужда.“

Изпирането на меките мебели се извършва с екстракторна машина чрез дълбоко впръскване на изпиращ, ароматизиращ и дезинфекциращ препарат чрез механични движения с накрайник, който впръсква и засмуква обратно препарата.

 

Булклийн Сървиз ЕООД е Вашето решение.

 

„Ние разполагаме със специализиран персонал, който е квалифициран да извършва различни видове почистване. Използваме професионално оборудване, най-съвременните машини и препарати за почистване, които са не само ефективни, но и щадят почистваните повърхности.

 

Всички материали, с които работим са специално подбрани от водещите производствени марки, еко-съобразни и биоразградими, отговарят на стандартите за опазване на околната среда и не са вредни за човека“, гарантират от Булклийн Сървиз ЕООД.

 

Освен да почисти домовете Ви, „Булклийн Сървиз“ ЕООД може да се превърне и във верен бизнес партньор. Отскоро много фирми, особено в туристическия бранш, използват „аутсорсинг“ фирма, за да почистят професионално спални помещения и търговски части. В помощ на всички мениджъри „Настаняване“ и собственици на хотели и къщи за гости фирма „Булкийн Сървиз“ предлага и  тази иновативна услуга. Екипът им ще се погрижи за перфектния вид и пълното санитарно–хигиенно обслужване на апартаменти и стаи, предлагани за периодични нощувки на територията на градовете София и Варна.

„Главната ни цел е „доволният клиент“, а сериозното отношение към работата ни е не само приоритет, а и призвание. Нашата мисия е да отговорим на Вашите изисквания, предлагайки Ви безпрецедентен модел на почистване“, казва основателят на „Булклийн Сървиз“ ЕООД Явор Митев.

 

Почистването на мебели далеч не е единствената професионална услуга, която предлага „Булклийн Сървиз“ ЕООД. За цялата палитра от възможности, които фирмата предлага с най-високо качество, за ценовите оферти и допълнителни подробности, посетете www.bulclean.org

 

гр. София

ул. Хубча 2, ет. 2, офис 6

02 996 33 95 ; 0877 878774

e-mail: office@bulclean.org

 

гр. Варна

ул. Полковник Свещаров 17, партер

052 580310; 0876 004240

e-mail: varna@bulclean.org

 

* публикация

 

 

 

 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама