Булсатком става Виваком?!

14.03.2015 / 22:13 6

tv-novini.com

 

Булсатком става Виваком?! Или какъв гаф направиха и двете компании. Всички сте виждали снимката промо банер на Булсатком, на която мъж и жена са се втренчили в смартофоните си и рекламират новата тв услуга на Булсатком.

Днес обаче екипът на TV-Novini.com попадна на същия банер със същите мъж и жена, но с дистанционно в ръка и този път в банер не на кой да е, а на Виваком рекламиращи телевизия, интерент и мобилни услуги.

Всички сигурно се чудите защо Булсатком и Виваком имат едни и същи банер , пък уж са конкуренти. Вариант е Булсатком да става Виваком, колкото и забавно да звучи това. Другият варниат е Булсатком или Виваком да не са обърнали внимание какво слагат на банерите си. В интерен пространството дори вече се виждат и коментари, според които Булсатком е изплагиатствал банера на Виваком. Обаче има и вариант чисто и просто, и двете компании да ползват една и съща агенция за изработка на рекламни материали и там някой изобщо да не е обърнал внимание на това, което прави.

Остава да видим и реакцията на двете компании през следващите дни.

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
4
memom (преди 5 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
И те ли клекнаха срещу виваком?
3
2
Losh (преди 5 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Големи компании изкупуват по малките , кое му е странното , малката рибка бъде изядена от АКУЛА , дреме ми на газо тази акула дали иман Иван Георги или Пенчо ще се казва . . .
0
0
GAWE (преди 5 години)
Рейтинг: 89 | Одобрение: 9
Хубава е да :) Мисля, че и двете компании работят с една и съща рекламна агенция...
2
2
Лео (преди 5 години)
Рейтинг: 1657 | Одобрение: 502
По български.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама