Бургаското страшилище Христо Лещата, нападал и хапал жени, може да излезе от килията заради болест

29.10.2014 / 20:39 6

30-годишният Христо Стоянов - Лещата, нападал, опипвал, ограбвал, хапал и скубел беззащитни жени в ж.к. „Меден рудник”, може да отърве ареста. Днес бургаският окръжен съд клекна да разгледа жалбата му, че иска по-лека мярка за неотклонение. Както всички престъпници, така и Лещата се разболя в килията, пише "Флагман". 

Мъжът живее в комплекса в бл. 92, той бе арестуван е на 21 август т.г. Христо Стоянов бе обвинен за блудство и грабеж. На 31.07 т.г. нападнал жена, обрал я, след това я опипвал, нанесъл удар с юмрук и я блъскал в земята, привеждайки я по този начин в безпомощно състояние. Грамадният мъж не си поплювал, на друга жертва нахапал носа. Въпреки безчинствата му Окръжен съд – Бургас разгледа днес жалбата на престъпника и неговия защитник за изменение на наложената му мярка за неотклонение задържане под стража в по-лека.

На 22.08.2014 г. Окръжен съд – Бургас му е наложил мярка за неотклонение задържане под стража. Сега Стоянов прави искане за изменение на мярката в по-лека, като твърди, че е влошено здравословното му състояние. Неговият защитник представи пред съда множество медицински документи, удостоверяващи това. Обвиняемият заяви, че би искал да започне адекватно лечение, за каквото няма условия в Затвора – Бургас, където пребивава в момента.

Представителят на Окръжна прокуратура – Бургас се противопостави на искането като посочи, че Стоянов има хронични заболявания и не са представени данни, които да обосновават искането за изменение на мярката за неотклонение.

В ж.к. „Меден рудник” жените вече треперят от решението на Темида. /"ПЕТЕЛ"

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
пуснете го в парламента........
0
1
kaish (преди 5 години)
Рейтинг: 597 | Одобрение: 202
Пускайте го по-бързо,че вече е пуснал кълнове заради влагата в затвора. Айде вече, че вече трябва да се сформира мега зверското трио: Боба, Лещата и Граха. Цял меден рудник трепери само като се сети. Царевицата е извън България, ама като се върне, целият меден рудник на колене пред тия 4мата
Нищо не е сигурно докато запее каишът.
2
1
kaish (преди 5 години)
Рейтинг: 597 | Одобрение: 202
Пущайте го тоя да вършее в меден рудник, там и без това има само насипи от мед, руда и орки.
Нищо не е сигурно докато запее каишът.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама