By The Sea - Restaurant & Bar – вашето морско съкровище и място до морето във Варна!

17.08.2018 / 15:00 0

 

By The Sea - Restaurant & Bar е едно очаквано и търсено заведение по крайбрежната алея във Варна в безгрижната ви разходка. Прозорецът към морето, който ви дава, е сливане със спонтанната му красота. Съвсем възможно вълшебство за улавяне на мигове близо до вас!

 

Мястото е изпипано в детайлите!

С много вкус, внимателно обмисляне и избор са претворени най-добрите европейски изисквания и отличен стандарт в бранша. Собствениците ви правят съпричастни с изработеното от тях бижу, което озарява варненския бряг и слага отпечатък по него.

 

Атмосферата е хем фина, хем не поставя претенция или код как да бъдете облечени - няма никакаква задължителност. Дори, напротив! Влизате по любимите си дънки и кецове, нарамили небрежното си лятно настроение.

Ако пък сте положили старание и сте с най-официалните си дрехи, скоро това няма да има значение, защото попадате в магията на озасис by the sea.

Трябва да е ясно: тук се държи на качеството на храната и на продуктите, от които се приготвя всяко ястие. Сценарият е безупречно отигран - два пъти в седмицата собствениците сами подбират продуктите и лично оглеждат всяко едно доматче, всяка една тиквичка, плодче или който и да е друг хранителен участник във вашето удоволствие. От игла до конец, всичко се приготвя на място и без вечните полуфабрикати – хляба, тестото, пресните картофки, сосовете, дресингите.

 

Толкова истинско, колкото сте си обещали!

Портфолиото от храни и напитки слага началото с чудесна рибена супа и пържен сафрид, следва се от българска тарама хайвер, домашно приготвени фокачи и гризини, придружава се от безусловно желаните пица и паста, за да финишира със стриди, омари и вкусно телешко.

 

Гордостта на менюто, резултата му и автор на всяка една рецепта е главният кулинар Владимир Стамов, а всичко това се случва в условия на първокласно обслужване!

Старанието на By The Sea - Restaurant & Bar  - извън всякакво съмнение е да удовлетвори предпочитанията на клиентите си. Отвътре-навън всеки един ще си вземе спомен за отлични предложения, спокойни часове, време за отпускане, благини и чувство за хармония с водата.

Удоволствието е удължено на страхотният плаж пред заведението, който ежедневно се обслужва от кухнята с леки закуски, кроасани и бира с приятни комбинации и изненади.

 

Вълненията намират пристан в бар Margo със специални участия в унисон с латино и салса концепцията и тематични музикални вечери в петък и събота. Понякога изненадите на фиестата са през седмицата, и винаги с много танци и хитове на песни заедно с мелодията на морските звуци. Пълноценна обстановка, в която от ляво се вечеря, а от дясно се танцува и се пият коктейли покрай насладата в залива.

 

Барът отваря в 9 часа, като клиентите му могат да пият кафе и да закусват, ако желаят и на плажа.

Динамиката на By The Sea - Restaurant & Bar  включва също безукорна организирация на корпоративни, фирмени и сватбени събития, като с любезното съдействие на общината е осигурен и достъп за коли със специално предназначение - сватбени и озвучителни.

Заведението е с капацитет 260 места, които достигат до 700 места при ивент вечери, и така крайбрежната алея се превръща в място за значими срещи от житейския или професионалния път.

Неуморно, удобно, предсказуемо и сигурно:

By The Sea - Restaurant & Bar работи ц е л о г о д и ш н о

отваря в 9 часа сутринта

затваря...с п о р е д  ж е л а н и е т о  н а  к л и е н т а

By The Sea е вашето изпълнено намерение и пълно сърце, вашите сетива, погалени от вълните!

Това е морското ви съкровище и място до морето!

---

За контакти:

Адрес: гр. Варна, Крайбрежна алея, Северни морски бани 

Тел. за контакти: 088 840 8445

Фейсбук страница: By The Sea - Restaurant & Bar

* публикация

 

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама