Черно море с жест към Ивайло Маринов. Вижте какви силни думи каза Илиан Илиев за шампиона (снимки)

09.10.2019 / 14:47 0

Снимки: "Петел"

Футболният Черно море направи жест към Ивайло Маринов току-що.

Целият отбор и спортно-техническото ръководство гостуваха на олимпийския шампион и го зарадваха с клубни сувенири.

От името на клуба Илиан Илиев връчи на боксовия виртуоз фланелка с №11, с която е играл футбол като дете. Даниел Димов пък подари топка с автографи на всички футболисти на неповторимия маестро на ринга.

"Момчета, това е най-известният спортист в историята на Варна и е един от най-известните изобщо в българския спорт. Приятно е, че му гостуваме, и, че той може да сподели тези мигове с нас. Всичко при него е хубаво, като единственият му малък недостатък е, че е спартаклия, но се надявам, че това подлежи на корекция", заяви Илиан Илиев при представянето на Ивайло Маринов на отбора.

Както е известно, Маринов започва да играе футбол на 8 години в школата на Спартак. Малко по-късно обаче се посвещава на бокса, а другото вече е история...

На тържеството присъстваха още изпълнителният директор на ССК Черно море Бончо Бонев, видният адвокат Стоян Стоянов и бившият централен нападател на "моряците" Хараламби Хараламбиев."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама