Четете в „Петел“: Мъж спипа бяла руса джебчийка в центъра на Варна и я снима. Тя му се кара, че й нарушавал правата за лични данни

12.06.2018 / 12:34 7

снимка: читател 

Читател на „Петел“ предупреди, че в центъра на Варна отново действат умели джебчийки, които доста добре са се маскирали, така че да не могат да бъдат разпознати сред туристите. Той успял да хване една по случайност, когато тя се опитвала да разкопчее чантата му и дори я заснел.

„Без малко да стана поредната жертва на тази джебчийка (около 18 год., 1.50м, доста гримирана, изрусена и най-вече избелена). За нейна изненада се обърнах точно когато ми беше отворила ципа на чантата. Движи се по центъра - кино "Република", ул. "Преслав", хотел "Лондон", бул. "Княз Борис", обяснява варненцът.

Той заснел с фотоапарата си крадлата, която веднага започнала да протестира и му казала, че няма доказателства. Младата жена ходи и с голяма плетена шапка и слънчеви очила и прилича на туристка, добавя варненецът.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
0
Yann (преди 1 годинa)
Рейтинг: 30858 | Одобрение: 12938
На обществено място можеш да снимаш всеки. Това не е като да публикуваш ЕГН... Долна мангалка - тояга и в Сливенския затвор.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама