Четирима пешеходци бяха пометени от коли във Варна и региона през почивните дни! Между тях има и деца

07.10.2019 / 13:07 1

Вчера около 21:40 часа, на ул. «Пробуда» във Варна, водачът на «Форд» З.В. (25 г.) от с. Тополи, по време на движение, не е внимателен към пешеходците на пътя и блъска две момчета – малолетно и непълнолетно, които пресичат платното за движение. Това съобщиха от полицията във Варна.

Вследствие на инцидента децата получават контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

В събота пък, около 18:15 часа, в с. Бозвелийско, водачът на «Алфа Ромео» Т.Т. (19 г.), местен жител, по време на движение, поради причини в процес на изясняване, блъска двама пешеходци – на 25 г. и на 34 г. Вследствие на инцидента 25-годишният мъж е настанен за лечение с фрактура на ляв крак и контузия на глава, а 34-годишният – с фрактура на лицеви кости, луксация на рамо и сътресение на мозъка, няма опасност за живота на двамата. По случая е образувано досъдебно производство."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама