Чиновници се биха в сградата на НСИ, единият лежа в болница с мозъчно сътресение

27.01.2023 / 07:59 2

Редактор: Юлия Георгиева

кадър Нова тв 

Бивш кадър на НСИ твърди, че е бил бит от свой колега на работа. В момента в институцията тече проверка на случая. Човекът е напуснал НСИ преди месец и вече се е устроил на нова работа. 

Преди два месеца още бях началник на отдел в НСИ. Друг началник отдел имаше задача, която е работа на неговия отдел, но я вършех аз доста време, но в този момент аз имах много работа и трябваше той да си я свърши. Тръгнахме към зам.-председателя да се обясним какво точно става и в коридора на НСИ той тръгна след мен, чух го как се затичва и като се обърнах, той скочи върху мен и с удар ме свали на земята, разказва потърпевшия пред Нова тв. 

Преди това му бях казал единствено, че ще отида при зам.-председателя за задачата и чух как той казва, че щял да ми счупи главата, но не смятах, че наистина ще ми посегне, посочи той.

Слуд като ме нападна, се наложи колегите да викат линейка. имам проблеми оттогава с главата, лежах в болница пет дни с мозъчно сътресение, разказва човекът. 

Човек очаква, че в такава ситуация ще институцията ще го защити, щом е жертва, но ръководството реши, че трябва да защити колегата на всяка цена, а мен ме викаха на дисциплинарен съвет. А агресорът си продължава да си е началник отдел в НСИ, явно според ръководството няма никакъв проблем той да удря други хора, коментира той.

Дори НСИ обжалва решението на НОИ, че в този случай става дума за трудова злополука, коментира още човекът. 

От НСИ се въздържат от коментар докато не изяснят случая. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 150573 | Одобрение: 29243
Да те набие някой по време на работа не ми прилича на трудова злополука, твърде....:devil:
1
2
... (преди 1 годинa)
Рейтинг: 26842 | Одобрение: 7577
Той е ясен случая. Сега скалъпват правдива версия.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама