Читател: Пътят Кичево – Аксаковска панорама е все така опасен и дебне за жертви! (Снимки)

28.03.2017 / 11:22 9

Читател ни писа, за да изрази възмущението си от лошото състояние на пътя от село Кичево до Аксаковска панорама. За проблема, възникнал след бурите през януари , Петел вече писа, но нещата продължават по старому и шофьорите са силно затруднени. 

„На много участъци липсва вече асфалт, а на други е пропаднал и са зейнали огромни дупки. Така е от дълго време и се създават предпоставки за инциденти, особено по тъмно. В този си вид пътят е опасен и дебне за жертви. За мен е непонятно защо не се вземат мерки за подобряване на настилката за такъв възлов път, който е най-бързата връзка към шосетата за Добрич и курортите край Варна“, пише читателят и ни изпраща снимки."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
squeezer (преди 3 години)
Рейтинг: 8735 | Одобрение: 3285
и да пишем и непишем положението си остава,който и да дойде на власт все едно и също,всички управници гледат личната изгода от властта никой не го е еня за народа......................
0
2
Wing (преди 3 години)
Рейтинг: 2243 | Одобрение: 818
Този път не е ли отговорност на Община Аксаково или бъркам нещо?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама