Читател: Този кандидат за депутат паркира колата си на входа на Морската градина във Варна! (Снимки)

19.03.2017 / 19:55 16

Читател ни изпрати снимки от паркирана лада на входа на Морската градина във Варна.

Той твърди, че колата е на кандидат за депутат, но ние нямаме потвърждение за това.

Не е ясно какъв е бил мотивът на собственика на автомобила да го спре там, но гледката породи доста коментари и учудване сред хората, които минаваха от там днес.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Варненец (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Брато тези съвети/варианти съм ги чул от доказан специалист !!!!!!!!!!!!!!!!!!! На моят автомобил няма как да се случи защото за 20 години шофьорски стаж не помня да съм запушил "колега" да съм спрял/паркирал пречейки на останалите водачи или пешеходци. Бил съм толерантен/продължавам да бъда, към останалите участници в движението. По отношение на филмите -грешиш !
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ул. Ген. Колев минава до оградата на руското училище. В отсечката между ул. Братя Миладинови и Г. С. Раковски. И наистина има паркиран постоянно автомобил с инвалиден стикер на тротоара, а там тротоара е широк 1.50 метра и автомобилът изцяло блокира пешеходците.
0
1
Баба Къна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До хахаха: Абе  младежо , ти  май  не  си хахаха , а си  хахо–  къде е  руското  училище, къде е  ул . Ген. Колев, а ?Или  дай да  пишем– да  се  вижда  тарапана!Ухилен
1
2
До варненец (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Брато и аз съм от варна но тези неща които си написал демек много филми гледаш чесно .И знаеш ли моли се на твоята кола да не се случи то не бяха къвети то не бяха закани.
6
0
xXx (преди 1 годинa)
Рейтинг: 31705 | Одобрение: 12615
Петел много сте зле във всяка медия се появи тая снимка и на всякъде различни теории на кого е колата. Първо беше на фалшив полицай сега на кандидат депутат. А бе вие нормални ли сте кви сте . Който не знае тази кола е на общинска полиция и по точно на ония двама в повечето пъти трима служители който пишат глоби на стопаните с кучета който не чистят след тях или ги разхождат без каишка. За това на колата има стикери на МВР, защото с тях винаги патрулира един униформен полицаи, другите двама са с цивилно облекло. 
1
0
партизанин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Трябва да.. видя за, "Оргахим"-Русе..Петел,това не е ;)ли реклама?
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На мен лично най-добро впечатление ми правят ТРИТЕ КИРКИ- едната през капака разцепва главата на двигателя, другата пронизва тавана, а третата- обикновено се зацепва в някоя от вратите. Лично аз ползвам малки парченца високоволтова изолационна керамика, които и при най-леко чукване водят до пукнатини в стъклата. Глобата е 200 кинта от раз.  Другия кеф е да се набият кръстообразно добре наточени пирони в 8 ябълки и последните да се разпределят по 2 на колело. Обичам също да режа маркучета на спирачки, но не винаги мястото позволява. Има толкова финес и благородство в тая работа, да разгромиш грозното тенекиено изчадие и да побъркаш собственика му дотам, че дори да освободи тротоара или остатъка от градинка!
2
4
партизанин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Стига, сега - видите народен човечец,с ладичка..и започвате..
5
2
Варненец (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Проблемите с нагло паркирали шофьори се решават с един от следните 3 начина ! Вариант А- лимки /топчета/ в последното гърне. Вариант Б- в тъмната част на денонощието минаваш покрай неправилно паркиралия авт. и с тяло къртиш странично огледало-повтаряш упражнението от другата страна. Вариант С-купуваш "коростоп" 1 литър опаковка /бутилка/ на" Оргахим"- Русе и в тъмната, може и в светлата част/течността е прозрачна/ на деноношието заливаш неправилно паркиралия авт.. За около 1-2 часа боята "шупва"и съм чувал, че не подлежи на боядисване. Да не се ползва при дъждовно и влажно време!Ефекта няма да е 100% и няма да Ви донесе наслада и удоволствие от стореното!
2
0
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БАХУР, ВИЖ ГО И АКО ТИ ХАРЕСА ГОВОРИ ЗА БАРТЕР  https://dizzyriders.bg/post/3395/stolichno-audi-s1-s-verigi-v-stil-btankl-vilnee-po-rodnoto-chernomorie-video-i-g 
6
0
до паляка с ладата (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ей, хем си куц, хем си тъп, хем си нагъл. Няма по-прост човек от теб бивши началнико, как си бил шеф като си толкова прост се чудя. Поздрави другарю Найденов, ти си тъпак, който като му спрат на инвалидното място и звъни на 112 и занимава по 20 минути хората там, които са там да вдигат и говорят за спешни ситуации а не с дърти плазмодии!!!
13
1
хахаха (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само да попитам КМЕТа от тук: Инвалидния стикер какво право дава на ползвателя??? Има един наглец, който има такъв стикер и колата му денонощно е паркирана на ул. Генерал Колев срещу руското училище, хората за да минат трябва да излязат на улицата. То бива толерантност, ама той като е ИНВАЛИД, значи ли че и други трябва да ги блъснат и да станат такива???? Лично на тоя на генерал колев скоро ще му натроша колата, защото детето ми ще е първи клас в руското и няма да позволя зараид него да минава по пътното платно1!!!
13
0
хахаха (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
това пак тоя тюфлек Найденов ли е? Има 16 стикера - мвр, пожарна, община варна, и инвалид. Има собствено паркомясто на улицата до полицията, изключително нагъл ТИП !!! И нахален.
5
0
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ОТВОРЕТЕ КЛИПА СТРУВА СИ !
4
0
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
https://dizzyriders.bg/post/3395/stolichno-audi-s1-s-verigi-v-stil-btankl-vilnee-po-rodnoto-chernomorie-video-i-g
4
1
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Столично Audi S1 с вериги в стил „танк“ вилнее по родното черноморие. Видео и галерия
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама